avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj - intrare in posesie a bunului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj - intrare in posesie a bunului

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema : in urma partajului am obtinut un bun (o suma de bani denumita "dar de nunta") de care nu pot beneficia deoarece nu este in posesia mea. Acest dar de nunta a fost luat la masa partajabila pe baza declaratiei martorilor mei si ai lui. Expertul numit in acest proces a propus o varianta de lotizare prin care acest bun (dar de nunta) mi se acorda.
CUM POT INTRA IN POSESIA LUI ?
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 12:40, 12 Martie 2010
pai tocmai asta e ca NU STIAM ca nemernicul a scos banii! trebuia judecatoarea sa puna sechestru pe depozit!!
daca s-a luat la masa partajabila , inseamna ca exista !! ce sa mai demonstrez??

am fost de acord cu lotizarea stiind ca depozitul exista, cand m-am dus sa-l ridic nu mai era , trebuia sa stau paznic la cont??!! si mai ales ca el l-a ridicat cum reiese din comunicatul bancii!!
nenorocitului i s-a dat masina, daca ma duc si eu si ii iau masina asa cum a facut el cu banii din depozit??!! nu ma da in judecata nu?? e bine, nu?
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2010
pocapoca, utilizator
Trebuia sa depuneti dovada.Asa se face.
daca nemernicul i-a scos intre timp?? trebuia sa duc dovezi in fiecare secunda ca nu se stie daca mai era acolo!!
cand i-a luat interogatoriu nemernicul nu a spus ca nu mai exista!!
Trebuia sa se ocupe avocatul de aceste aspecte.
deh avocatii astia!! dupa ce ca iau o gramada de banii, mai si pagubesc clientul!

deci asa e legea in tara asta : unul pleaca cu ambele bunuri din casatorie si celalalt cu nimic!! si toate astea din cauza AVOCATILOR!!

mi-e greu sa cred ca asta e solutia problemei propusa de dvs!

Alte discuții în legătură

Bun dobandit in urma partajului doar scriptic! daneoana daneoana Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat intr-o problema: in urma partajului bunurilor comune (2 la numar : o masina si un dar de nunta) mi s-a dat darul de ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita de_una_singura de_una_singura In urma partajului, mi s-a atribuit o suma de bani (dar de nunta) in posesia careia nu am intrat, fapt pt care am pus-o in executare. S-a facut contestatie la ... (vezi toată discuția)
Art. 281 cpc daneoana daneoana va rog sa ma ajutati intr-o problema si anume: in urma procesului de partaj mi s-a acordat un bun de care nu dispun si anume un \"dar de nunta\" care s-a ... (vezi toată discuția)