avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilieri juridici VS avocati
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilieri juridici VS avocati

Ca un consilier juridic, de buna credinta- asa cum ma consider:) propun sa incepem si noi sa contestam in instanta dreptul de reprezentare al avocatilor, asa cum fac si ei cu noi:D
Cred ca avem mult mai multe motive sa-i contestam, mai ales in reprezentarea persoanelor juridice, care sunt de competenta noastra:((
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:45, 12 Octombrie 2007

eu sunt una singura, si sunt consilier juridic.
dar nu confund limitele profesiei.

Ha! ha!ha!:)) :)) si care sunt limitele profesiei:) pt. tine?
te consideri o limitata:D?
Imi pare rau pt. tine.
Dar sa stiti ca nu m-am considerat niciodata inferior avocatilor si de aceea lupt pt. drepturi egale.
Cine e limitat nu are decat sa se multumeasca cu conditia pe care o are si asi indrazni sa spun ca si-o merita X-(
Scuze dar ma cam inferbant cand vad asemenea aberatii
Arati bine, esti femeie si patronul iti da si tie cateva firmituri.:))
Cred ca este bine sa nu ne ironizam......acest site este pentru a ne spune parerea despre anumite probleme ivite in practica de zi cu zi atat a consilierilor juridici, cat si a avocatilor.
Deacord cu tine, dar unii si-o cer ei.
Cum poti spune ca iti cunosti limitele profesiei.
De ce ar trebui limitata profesia de consilier juridic?X-(
Romy colega nu a spus ca e limitata profesia pur si simplu pt ea are anumite limite. Ceea ce e partial adevarat.
Dar asta nu inseamna ca consilierii sunt nferiori avocatilor. Cunosc multi consilieri care le dau fum unor avocati dar si viceversa.
Inteleg motivele pentru care unii raman consilieri dar nu-i inteleg pe cei care se victimizeaza ca sunt consilieri can de fapt nu pot mai mult.

da da da. de acord. jos cu avocatii ! eu zis sa fie limitati numai la persoane fizice. de unde atatea privilegii ??
daca vor sa reprezinte persoane juridice .. atunci sa se faca consilieri juridici. NU ma simt inferior nici unui avocat cu experienta apropiata ... dar ma enerveaza infumurarea unora dintre ei .. De accea am satisfactii mari ... da' mari mari .. cand le dau bataie prin instanta. Mi-am creat si un dans personalizat al victoriei si am o foarte mare placare cand il execut. :D

Alte discuții în legătură

Amanare concurs admitere in magistratura noiembrie 2010 mario33 mario33 CSM-ul a anuntat ca este posibil ca anul acesta, in contextul situatiei economice a tarii sa nu se mai organizeze concurs de admitere in magistratura. Cine ... (vezi toată discuția)
Protest impotriva tentativei de unificare a profesiilor juridice Protestez impotriva acestor aberante propuneri conform carora ar trebui ca cele doua profesii (cea de avocat si cea de consilier juridic) sa se uneasca!

(vezi toată discuția)
Avocat stagiar caut maestru PAS22 PAS22 Sunt profund dezamagita de ceea ce am gasit dupa primirea deciziei de primire in profesie! Majoritatea avocatilor dispusi sa ia stagiari fie au declarat ... (vezi toată discuția)