avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
daca am numarat bine, la 5 iulie posturi vacante:- 118 jud, 138 proc
e nevoie de personal, problema nu sunt posturile vacante ci, banii care ar tr. sa fie alocati pentru plata salariilor si nu numai, chirii si alte cheltuieli. Astia au furat tot si acum ne scad salariile si muncim cat pt. 3. Cam asta ar fi problema nu lipsa posturilor ci, cea finaciara.
In afara de M. Ciobanu si V. Voineag mai aveti si alte carti cu grile? Eu intentionez sa le cumpar pe astea doua, sper ca sunt bune.
chirimone a scris:

camicris a scris:

iata cap I-III din nou
hxxp://www.zshare.net/download/764827787cee86c9/
si raspunsurile la grile
hxxp://www.zshare.net/download/764829432a47c77c/

Draga camicris,

Se pare ca multi vizitatori ti-au multumit pentru aceasta postare de-a dreptul incredibila.
Te pregatesti pentru INM spui - sper sectia de judecatori. Frumos, elegant si iti urez succes. De asemenea, cred ca ar fi absolut mirific sa ajungi judecator la sectia civila si de PROPRIETATE INTELECTUALA.

PS - Spor la scanat si cat mai multe editii "electronice" a lucrarilor publicate in Romania. Pana la examenul de la INM poate ar fi bine sa-ti depui CV-ul si pe la anumite edituri (departamentul redactie) - atuul principal fiind "scanare de carte".

Sick of it all!
Solfaur

draga chirimone daca nu iti place ce vezi postat si nici nu esti un pasionat al grilelor, oricare ar fi ele si de unde ar proveni, mai bine lasa ne, uita te mai bine la un film sau simplu, nu mai posta, tii forumul ocupat.
Succes, daca ai vreun gand maret

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)