avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
mamaruta20 a scris:

In afara de M. Ciobanu si V. Voineag mai aveti si alte carti cu grile? Eu intentionez sa le cumpar pe astea doua, sper ca sunt bune.

1. Drept penal. Teste grila pentru examenul de licenta, de admitere in magistratura si in avocatura, de definitivat - Autori: Nicoleta Cristus, Carmen Damian
2. Drept procesual penal. Teste grila pentru examenul de licenta, de admitere in magistratura - Autori: Nicoleta Cristus, Carmen Damian
3. Drept procesual civil. Curs selectiv. Teste grila. Editia 4 - Autor: Viorel Mihai Ciobanu, Boroi Gabriel
4. Drept civil. Drepturile reale principale. Note de curs. Jurisprudenta relevanta. Spete. Teste grila - Autori: Gabriel Boroi, Mona Maria Pivniceru
5. Drept procesual civil: teste grila si spete pentru examene - Autori: Gabriel Boroi, Gabriela Raducan
6. Clasicul Voineag
Cam astea le stiu, daca mai sunt rog si pe alti sa posteze.
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2010
cip3118, utilizator
Teste grilă pentru concursuri şi examene

Gabriela Răducan, Adrian Mihai Hotca, Mircea Damaschin, Carolina Maria Niţă, Ana Maria Mihai
aici sunt toate materiile

camicris a scris:

daca am numarat bine, la 5 iulie posturi vacante:- 118 jud, 138 proc
camicris,unde ai numarat, k nu le gasesc. la linkul postat de tine e jurisprudenta penala 2010.mersi
Multumesc:)
herald a scris:

ca tot e vorba de mapa lui neagu, pt cei interesati faceti va rog o comparatie intre speta 27 de la executarea hotararilor penale si grila cu nr.69 din subiectele date in noiembrie 2009.
astept parerile voastre va rog. deja m-a dezarmat abordarea celor care fac subiectele.

Există o diferenţă între cele două speţe, în cea de la examen, femeia este gravidă, iar în cea din mapa d-lui prof. Neagu, aceasta are deja un copil.
În cazul în care femeia este gravidă, a cerut suspendarea ţinând cont de starea în care se află, pentru a putea naşte, nu pentru îngrijirea copilului nou-născut, astfel că interzicerea drepturilor părinteşti nu are relevanţă.
În speţa din mapa de seminarii, femeia a născut deja, în stare de detenţie, cerând ulterior suspendarea executării pedepsei, dar, fiindu-i interzise drepturile părinteşti, cererea de suspendare nu are temei, apreciindu-se că ar pune chiar în pericol siguranţa nou-născutului.
În ce sens te-a dezarmat abordarea celor care elaborează subiectele?:O

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)