avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
catalin3 a scris:

nu va pierdeti timpul cu tot felul de grile
incercati sa rezolvati din cele care seamana cu cele care se dau laexamen , pentru ca in felul asta progresati cel mai bine
nu in ultimul rand trebuie tinut cont ca diversi autori mult prea constienti de propria valoare fac diverse culegeri de grile de nu ti le rezolva nimeni , doar de dragul de a arata cat sunt ei de tari
trebuie abordate doar grile ca cele de la examen , adica cu trei variante de raspuns ,facute in acelasi stil si cam cu acelasi grad de dificultate

si care din autori se pliaza cel mai bine pe acest tipar?multam anticipat!
sincer sa fiu nu am cercetat , eu m-am limitat sa fac grilele de la toate examenele date pana acum (inclusiv inm)
nu sunt adeptul invatatului prin grile , grilele eu le-am facut spre final
scopul a fost doar sa ma obisnuiesc cu stilul exam nu sa asimilez prin grile
anyway , fiecare are stilul lui de invatat , asa ca fiecare face cum vrea
Puteți folosi de pildă (cu încredere) grilele unor instituții prestigioase din România:
[ link extern ]
[ link extern ]
la fel patesc si eu cu cartea M Ciobanu ...parca sunt facute pe sistemul "cum ar fi mai complicat si intortocheat" sunt grile la care stiu materia dar nu stiu ce sa aleg ca raspuns . totusi cele de la licenta mi se par simplute cu o varianta de raspuns ...
Ultima modificare: Duminică, 18 Iulie 2010
ContSters56278, utilizator
Și eu, în dorința de a fi cât mai bine pregătit, mi-am cumpărat anul trecut cartea Mihaelei Ciobanu. Când am văzut felul cum sunt făcute am renunțat complet în a o mai citi. Nu cred că am trecut prin mai mult de 30 de grile, iar cartea a rămas neexplorată. Câteodată în viață trebuie să știi când o iei pe un drum greșit, să te oprești, și să mergi pe altă cărare.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)