avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Ba da, lucrez de-mi sar capacele. Am un serviciu destul de solicitant si care, evident imi ocupa o groaza din timp. Tocmai de asta " programul meu de studiu" e SCURT.
Reusesc sa citesc dimineata, cu trezire la ore anormale, la 8 trebuie sa fiu la serviciu, iar seara citesc si eu pe apucate. E destul de complicat, insa devine din ce in ce mai necesar sa fac o schimbare in ceea ce priveste orientarea mea profesionala.
Laelia a scris:

Ba da, lucrez de-mi sar capacele. Am un serviciu destul de solicitant si care, evident imi ocupa o groaza din timp. Tocmai de asta " programul meu de studiu" e SCURT.
Reusesc sa citesc dimineata, cu trezire la ore anormale, la 8 trebuie sa fiu la serviciu, iar seara citesc si eu pe apucate. E destul de complicat, insa devine din ce in ce mai necesar sa fac o schimbare in ceea ce priveste orientarea mea profesionala.
Exact la fel e si la mine, sper ca de saptamana viitoare sa ma pot trezi iar la 4 sa invat ca saptamana asta a fost ingrozitoare si nu am mai avut nici o putere sa ma trezesc la 4. Saptamana asta sper sa termin grilele si spetele Nicoletei Cristus si ma apuc de procedura penala de repetat
Invat cum apuc, pe la lucru, pe acasa cand pot si ma lasa copiii, dimineata in wk inainte sa ma apuc de treburile gospodariei.
Eu acum repet civilul partea generala, mai precis ma lupt cu nulitatea actului juridic.
Desi vad ca nu e prea mare activitate pe aici :( am o intrebare referitoare la o grila din Voineag care spune asa:
Dolul, viciu de consimtamant poate fi probat prin prezumtii simple, in conditiile in care Boroi spune ca dolul nu se prezuma
Cum raspundem, mergem dupa Boroi?
Ultima modificare: Luni, 26 Aprilie 2010
carmen_miron, utilizator
care e nelamurirea?
dolul nu se prezuma - deci trebuie probat .... si poate fi probat prin prezumtii

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)