salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Multumesc pt. incurajari, imi pare rau pt. cel mic, stiu ce inseamna. Sanatate!
Si eu incep tot cu penalul caci in zona asta am avut probleme. Grilele le fac pe cele a lui Voineag.Ma misc incet fata de multi dintre voi, desi stau inca acasa, dar ce sa fac, copilul te solicita f. mult.
Oare care au fost problemele celor respinsi la psih? Ati vz ca-s 10 respinsi?Oare vor trece toti la reexaminare?
Multumesc, azi ne simtim si mai bine. Incet, incet, lucrurile revin la normal.
Azi dimineata am inceput si eu cu penalul special.
Valentina, si eu m-am intrebat uneori care pot fi motivele respingerii la psihologic, insa habar n-am.
Va pup, o zi buna, s-aveti spor!
Cum interpretati disp art. 15 alin doi CP care prevede ca "Disp art. 14 alin 5 se aplica si in cazul condamnarilor aratate de prezentul art, executate pana la data intrarii in vig a legii noi, pedeapsa din hotarare reducandu-se cu o treime"
Daca se aplica o pedepsa de 10 ani (sa zicem) in conditiile art 15 alin 1, ea se poate mentine sau inlocui in conditiile art 14 alin 5 ?
In cazul in care se mentine are insemna ca hot pronuntata va tine cont de disp art 15 alin 2 si cel condamnat va primi 7,5 ani ?
pe mine grilele Mihaelei Ciobanu ma descurajeaza,nu reusesc sa fac mai mult de 50% -60 % ca procentaj nicicum :(( , logica raspunsurilor e nefireasca, "menita" sa gresesti...sau doar mie mi se pare ?