avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Sanatate la cel mic. Si spor tuturor, eu repet civil parte generala si fac grile saptamana aceasta, de luni iau drepturile reale, cu conditia sa iasa bun punctajul la teste, cum spuneau cei care au luat nu merita sa treci peste materie pana nu o pricepi :hammer: si pana nu obtii un procentaj de peste 85% la intrebarile dintr-o materie.
Voi cum procedati?
Laelia a scris:

Pai de 4 zile n-am mai citit nimic, nimic, din cauza unei viroze nenorocite achizitionate de la gradinita de cel mic si care l-a facut praf. Dupa 3 nopti nedormite ( a facut febra tot peste 39) , iti dai seama ca-s "chiauna de cap". Azi se pare ca e mai bine, mai dorm si eu un pic, si pe urma " atac" din nou. Spor la treaba!
Multa sanatate celui mic
Asa sunt unele zile, mai grele...Vor veni si zile mai bune
carmen_miron a scris:

Sanatate la cel mic. Si spor tuturor, eu repet civil parte generala si fac grile saptamana aceasta, de luni iau drepturile reale, cu conditia sa iasa bun punctajul la teste, cum spuneau cei care au luat nu merita sa treci peste materie pana nu o pricepi :hammer: si pana nu obtii un procentaj de peste 85% la intrebarile dintr-o materie.
Voi cum procedati?
Eu am terminat ieri penalul general + grile si spete din penal general. Azi am inceput penalul special al lui Toader
Eu, dupa ce am trecut prin civilul general m-am apucat de penal si apoi va urma procedura penala, pentru ca nu le-am mai studiat din facultate. Voi lasa civilul mai la urma pt. ca de acesta ma mai "lovesc" in activitatea de zi cu zi si mai am habar. Spete nu voi face decat dupa ce parcurg materia macar o data, ca acum as avea prea multe necunoscute si cred ca m-ar demoraliza.
Am un serviciu destul de solicitant, pana la ora 18, dar chiar si asa mi-am propus ca in timpul programului sa citesc macar cate o speta a ICCJ.
Ca si altii care au postat pe forum, saptamana trecuta nu prea am avut spor.
karmelika a scris:

Eu, dupa ce am trecut prin civilul general m-am apucat de penal si apoi va urma procedura penala, pentru ca nu le-am mai studiat din facultate. Voi lasa civilul mai la urma pt. ca de acesta ma mai "lovesc" in activitatea de zi cu zi si mai am habar. Spete nu voi face decat dupa ce parcurg materia macar o data, ca acum as avea prea multe necunoscute si cred ca m-ar demoraliza.
Am un serviciu destul de solicitant, pana la ora 18, dar chiar si asa mi-am propus ca in timpul programului sa citesc macar cate o speta a ICCJ.
Ca si altii care au postat pe forum, saptamana trecuta nu prea am avut spor.
La mine ordinea va fi: penal general, penal special, proc. pena. apoi civilul si procedura civila. Adevarul e ca eu cu penalul si cu proc. penala am avut probleme la ultimul examen

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)