avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
camicris a scris:

Laelia a scris:

Buna, buna!

Eu acum sunt la penalul special; cu cat citesc mai mult inclusiv spete si jurisprudenta parca ma tampesc mai tare, iar infractiunile de fals cel putin " le ador".

Ce bine ca mai este cineva la penal special.
Speta la infr. de viol
Daca autorul comite vatamarea grava cu intentie, este concurs intre infractiunea de viol alin 2 lit c si infractiunea din art. 182 alin 2.
Dar, ce fel de concurs?real sau ideal?

Ai zice ca real(comite a 2-a infractiune pentru sav infr de viol).

Parerea vs. care este?
Eu consider ca este concurs ideal pentru ca printr-o singura actiune - violul se realizeaza 2 infractiuni, atat violul cat si vatamarea corporala. Doar forma de vinovatie cu care autorul infractiunii realizeaza vatamarea corporala face sa existe infractiunea de la 182 alineat 2
Ultima modificare: Miercuri, 8 Septembrie 2010
ContSters26183, utilizator
camicris a scris:

Ati vazut?CSM a chemat la raport INM in legatura cu subiectele de la examen :oops::closedtopic:
Poate ii trage de urechi:P
Doamne da....a fost bataie de joc ce a fost anul acesta
fluturas1980 a scris:

camicris a scris:

Ati vazut?CSM a chemat la raport INM in legatura cu subiectele de la examen :oops::closedtopic:
Poate ii trage de urechi:P
Doamne da....a fost bataie de joc ce a fost anul acesta

nu stiu cat ii trage de urechi, dar poate or fi mai atenti la intrebarile noastre..
pentru cei care au participat la concurs INM fapta e consumata
concurs real la intrebarea cu viloul si vatamarea, atata timp cat e intentia de a lovi, iar vatamarea nu e consecinta violului.

of, ma omoara penalul asta... ca-i special, ca-i general.. imi vine sa :hammer:

iar de procedura penala ce sa mai vorbesc...#-o
magiunel a scris:

o sa compensezi la procedura civila

Da, sunt convinsa. :D Multumesc pt incurajare.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)