avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
luc4s a scris:

camicris a scris:

ce credeti se mai intrunesc saptamana asta sa hot si pentru noi?
ca e cam liniste pe site-ul CSM.....:((

Sper si eu sa se intruneasca...
N=as vrea sa ma vad clientul INm ului...
Se intra mai greu si sunt si aia 2 ani de stat prin Bucuresti...
Anul trecut examenul s-a anuntat in 24 septembrie. Deci...e posibil sa se anunte curand
carmen_miron a scris:

Daca nu o fac si nu se tine eu cred ca voi da examen pt avocatura, cu toate ca examenul va fi scris si nu ma avantajeaza deloc:( dar nici sa lucrez pentru 800 lei nu pot. M-ar tenta INM dar ce ma fac cu familia? ne mutam din Oradea in Bucuresti? scoala copilului, cresa celei mici, si stim cu totii ce greu e sa gasesti loc la cresa, gradinita.
Voi ce veti face?
Intre timp am si racit si am pierdut o saptaman cu procesul cu banca, dar nu puteam sa stau si sa vad ca astia chiar isi bat joc de noi X-(

M-am gandit si eu sa dau examen la avocatura ( daca nu se organizeaza ex in magistratura) da sincera sa fiu nu mai stiu exact ce prevede acum legea privind exercitarea profesiei de avocat- eu nu am fost def prin examen, ci prin efectul legii in profesia de consilier juridic si nu stiu daca legea nu e in asa fel conceputa incat sa-mi taie avantul.
INM-ul e o varianta pe care o agreez, dar pe care, deocamdata, nu o iau in calcul la modul cel mai serios.
Probleme cu banca am si eu, iar de raciti suntem si noi cobza ( toti trei, ca impartim totul frateste :)).
Astept si ei sa vad care va fi ordinea de zi a sedintelor CSM-saptamana asta si cea viitoare.
Aveti grija de voi!

Am inceput sa repet procedura penala....ex INM din august G1 intreb 76 f. "nesimtita"#-o:((
Buna Crmen Miron...... aha deci suntem in aceiasi barca ...banka ? #-o
Si tu te lupti cu banca ...la care ? eu sunt la Volksbank si am fost la intalnirea din Buc.=D>
Ce parere aveti? In cazul unui apartament care are ca proprietar 75% o femeie de 85 ani, iar ca proprietar 25% o femeie de 60 ani ( nepoata de la sotul decedat ) este posibil ca vreo instanta sa o dea afara din casa pe cea de 85 ani, adica sa se vanda apart chiar daca aceasta nu vrea? Eu zic ca eventual o poate obliga sa-i plateasca celei de 60 ani o chirie sau dupa o expertiza sa-i plateasca partea de 25% si sa devina proprietar 100%. Ma gandesc ca e dificil sa obligi o persoana de 85 ani sa plece din casa. Voi ce parere aveti? Stiti cazuri de genul asta?

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)