Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
nu e necesar, important e sa se sav infractiunea intre orele in care publicul avea acces in acel loc
larrysa121@yahoo.com a scris:
nu e necesar, important e sa se sav infractiunea intre orele in care publicul avea acces in acel loc
art 152 lit b) in orice alt loc accesibil publicului, daca sunt de fata doua sau mai multe persoane:O
camicris a scris:
art 152 lit b) in orice alt loc accesibil publicului, daca sunt de fata doua sau mai multe persoane:O
of, mama lui de drep penal.. ma ia durerea de cap
CAND ANUNTA CONCURSUL ?CA NU MAI AM RABDARE....
camicris a scris:
of, mama lui de drep penal.. ma ia durerea de cap
CAND ANUNTA CONCURSUL ?CA NU MAI AM RABDARE....
eu am lasat-o ultima, pt ca am avut impresia ca este cea mai usoara materie.....ce m-am inselat!!!!!!!!:((
eu sper sa-l anunte pentru data de 28 noiembrie sau de ce nu , de "MOS NICULAE":D