avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Sunt 100% sigur. Daca nu o fi asa puteti sa-mi faceti ce vreti.
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2010
ContSters165923, utilizator
menumorut_1980 a scris:

Sunt 100% sigur. Daca nu o fi asa puteti sa-mi faceti ce vreti.

te mancam cu fulgi cu tot. :P
glumesc.
danielled a scris:

Noua celor care mergem la servici ne mai convine pasuirea, dar celor care stau acasa si invata cred ca nu le place atata amanare. Eu ma bucur ca se da anul acesta examnul pentru ca imi doream sa mai incerc odata.
Pai si eu sunt cu servici....cand ajung acasa la 4 jumatate, cu greu mai gasesc putere sa ma apuc de invatat si pe de o parte as vrea sa fie in 5 ca s amai pot invata dar pe de alta parte....sunt curioasa cum va fi, am asteptat atat sa se anunte examenul si parca nu mai am rabdare
Oricum, astept pana vad anuntul.......sunt Toma Necredincioasa
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2010
ContSters26183, utilizator
eu stau acasa, dar ma bucur daca e mai tarziu.Timi imi mananca mult din timpul de invatat....asa ca:yeah:sper sa aiba dreptate cu 5 decembrie.
am zis si eu ca s-ar putea de Mos Nicolae, dar .....;)
E foarte bine pe 5 dec, mai castigam timp, la fiecare examen exista o senzatie de genul " de mai aveam o zi/ trei zile/ o saptamana", iar cand pregatesti un examen ca asta niciodata timpul nu e "indestulator".
Menumorut, te percep foarte sigur, ne-ai dat o gura de oxigen, dar eu tot astept sa vad anuntul...si daca e pe 5 dec, il anunta prin 20 oct, ceea ce inseamna inca o luna de nesiguranta...si iar las motoarele mai incet...

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)