avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
are si grile si spete, dar nu cred ca se dau la examen. parerea mea.
insa ca dificultate, mi se par o.k. si nu sunt nici aiurea formulate.

dar daca sunt atatea publicatii pe piata, nu inseamna ca trebuie sa ni le cumparam pe toate.
eu am luat ac. mapa ca ca sa nu mai iau tratatul din nou, ca deja il am, dar nu editie noua, si trebuia sa am ceva si actualizat la ac. materie. pot sa spun astfel ca am facut economie.:))
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2010
ContSters114893, utilizator
Multumesc pt raspuns, deci merita luata; nici eu nu am ceva actualizat si ma gandeam daca e bine sa iau aceasta mapa.

Mult spor! :)
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2010
Ayaz, utilizator
foarte "interesant" cum au intrat aia in magistratura si ce bine pregatiti erau dupa ani buni petrecuti in magistratura.:O
multumesc de raspuns=D>
IMPORTANT!
Nu mai cumparati si Mapa lui Neagu, daca aveti tratatul.Nu va ajuta prea mult.
Dar, daca vreti grilele si spetele din ea, va ajut eu.
De maine, vreo 5 zile nu mai am cu cine lasa fetita ...si daca tot nu pot invata...voi scana din carte mea si poate ma invata zz-man cum sa le postez ca sa le vedeti toti.
La toamna, dupa ce luam toti examenul, dati si voi o:coffee::))

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)