salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
incercati aici [ link extern ] /
am postat primele 3 capitole din mapa lui Neagu-grile, spete
Te rog poti să mai postezi inca o dată primele 3 capitole pentru ca am incercat sa le vizualizez si dupa ce descarc documentul nu se poate deschide, zice ca este o eroare, ca lipseste ceva! La cap. 4 nu au fost probleme, il pot deschide!
Multumesc pentru marinimie !!!
Eu stau f prost cu invatul si la jumatatea lui iulie trebuie sa m intorc la slujba- asa ca va fi destul de greu cu slujba, casa , copil , invatat-nu mai spun ca am uitat ce-i aia iesit la teatru sau la restaurant
Ce inseamna foarte prost pentru tine danielled? Nu de alta da incep sa fiu stresata, la job a fost aglomerat, acasa nu am timp si zilele trec una dupa alta.
Pana la sfarsitul lunii iunie intentionam sa termin de repetat toata materia- mai putin jurisprundenta, ca de la inceputul lunii iulie sa fac grile. Asta era programat dar azi suntem in 21 mai si eu sunt tot la procedura penala si nu inaintez deloc