avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
m-am hotarat: pe cea mica o fac fotomodel.....ce atata carte:yes:
Eu deocamdata nu ma pot pronunta, nu am ajuns acolo. :"> Mai am un pic si termin realele, dupa aceea apuc contractele ... si tot asa ... totul e planificat si deja ma doare capu :angry: Eu una pana acum consider obligatiile ca fiind groaznice, dar lista e deschisa.
daca vreti sa vedeti cum au intrat unii in magistratura in 2007.:[ link extern ]
o sa va doara si mai rau capul dupa aia.:D
O carte la cald, daca va intereseaza....mapa lui Neagu

[ link extern ]

Spor la invatat tuturor!
valentina_ianula a scris:

Nici eu nu sunt 100% lamurita cum e cu buana reputatie, dar de ce iti faci atatea probleme?Ai vreo "buba"?
Cu invatatul stau cam nasol, dar sunt de parere ca mobilizarea vine mai aproape de examen, cel putin asa functioneaza la mine si sunt de acord cu cei care sustin chestia cu naufragiatul care trage mai tare cand vede pamantul, chiar daca e la capatul puterilor.
Si eu sper sa fie exam in noeimbrie, nu din cauza vechimii ca asta o am, doar pt. a avea mai mult timp la dispozitie pt. invatat.
Spor sa aveti cu totii!
Ar fi interesant sa aflam si noi de ce a fost respins candidatul acela din cauza bunei reputatii, dar eu cred ca e ceva serios, doar niste amenzi luate pt. condus cu viteza peste limita legala nu cred ca influenteaza ( asta-i tot ce pot gasi la mine).Oare suna si la diverse persoane sa intrebe despre tine, asa cum fac aia la SRI?

Intrebam doar pentru simplul motiv ca il cunosc indirect din instanta, tipul fiind avocat. Cred ca e ceva mai mult decat o amenda administrativa in cazul lui.
Eu unul nu am nimic, nici o buba si asta pe verificate.
carmen_miron - aprob cele zise de tine despre dr. reale, dar incet incet mergem inainte. :coffee:
dana_driga - banuiesc ca nu mai mira pe nimeni modul cum au acces unii in cariera de magistrat. :O
Spor la invatat in continuare. :)
Ultima modificare: Luni, 17 Mai 2010
cip3118, utilizator

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)