salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Stai linistita ca nu esti singura care ai senzatia asta,la fel mi se intampla si mie.Cand ti se pare ca stii ceva bine iti dai seama ca ai uitat altceva si tot asa.
Nu-mi place zvonul ăsta! Am luat hotarirea sa invatam! trebuie sa facem tot ce tine de noi ..........efortul intelectual e f.mare dar, ganditi-va ca Dumnezeu ne va rasplati ! Eu sunt in grafic cu materia...sper sa nu intervina nimic care sa ma dea peste cap......mama e bolnava........SPOR LA INVAŢAT !
Apropo de invatat, cati oameni atatea stiluri.
O cunostinta care a luat acum dar a picat in noiembrie 2009 la mustata a abordat materia cam asa:
- cod penal, proc penala, proc civila stiute fff bine, completate cu cititul doctrinei de 2-3 ori
- spete, grile si jurisprudenta cat a incaput in ultimele 2 luni inainte de examen
- la civil general, teoria obligatiilor, realele, contractele si succesiunile au fost abordate doar de 2 ori.
Unii e capacitati domle dar nici noi nu ne lasam mai prejos. Am scris despre asta pentru ca mi s-a parut interesant stilul de abordare.