avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
3b?
Probabil invocarea nulitatii e considerata ca o simpla aparare? si nu cereri noi in apel
Sincer am incercat si eu intr-un proces sa ma folosesc de aceasta conceptie, adica intr/un proces de partaj , in apel sa invoc aspecte noi care nu au fost dezbatute la fond motivand ca nu sunt cereri noi ci ca sunt defapt doar simple aparari, asa cum scrie la carte. Reactia nu vreti sa va spun care a fost, nu numai din partea instantei dar si din partea avocatilor din sala. Evident s-a respins cererea in probatiune.
thomas28 a scris:

trebuia sa le subliniezi cu marker perioadele de vechime! lasa ca va fi bine! si exista posibil.contestarii socotelilor lor

Ai dreptate, dar acu e tardiv ... Pe de alta parte vechimea e in aceeasi institutie, exista continuitate si nu trebuie sa tot adune pe perioade stimatii domni din comisie, numai ca exista o suspendare pentru ingrijire copil de 6 luni si 5 zile intercalata. Si sa nu uite ca vechimea trebuie sa o ai la data examenului nu la data inscrierii.
carmen nu-ti face giji!
Daca nu te-a sunat nimeni pana acum pentru lamuriri inseamna ca este in regula.
Revin la 3b
Am gasit o decizie in cursul lui Boroi care spune ca " nulitatea unui act juridic poate fi invocata ca mijloc de aparare fara a fi socotita cerere noua, daca nu urmareste obtinerea unei condamnari, respectiv pronuntarea desfiintarii actului"
petra13 a scris:

3b?
Probabil invocarea nulitatii e considerata ca o simpla aparare? si nu cereri noi in apel
Sincer am incercat si eu intr-un proces sa ma folosesc de aceasta conceptie, adica intr/un proces de partaj , in apel sa invoc aspecte noi care nu au fost dezbatute la fond motivand ca nu sunt cereri noi ci ca sunt defapt doar simple aparari, asa cum scrie la carte. Reactia nu vreti sa va spun care a fost, nu numai din partea instantei dar si din partea avocatilor din sala. Evident s-a respins cererea in probatiune.

depinde cum ai pus problema.... daca invoci pe cale de exceptie o nulitate absoluta, nu va reactiona nimeni ca ar fi o cerere noua in apel....si dupa invocarea exceptiei, probe in sustinerea exceptiei, si atunci nu mai comenta nimeni!
Furtul de curent este o infractiune:
a-continuata
b-continua succesiva
c-continua permanenta

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)