salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
[te-am luat!
la mine morcovul e cu iepure, catarea pustii si cu vanator cu tot.:))
si nu prea mai pot face mare lucru in 2 saptamani.
cea mica s-a imbolnavit iar, sotul a plecat la tara, mama a plecat la tara...eu sunt dadaca full time...incep sa cred in teoria conspiratiei...cred ca D-zeu , de dragul celei mici, face tot posibilul sa nu iau examenul:((
eu am facut o criza de hipotensiune- ameteala, lesin, greturi, tot tacamul- a durat cam o saptamana, acuma sunt bine: dar nu disper, daca e sa iau examenul tot il iau
si eu m/am razgandit si sunt, in cel mai bun caz, la fel de varza
Inclin acum spre continua succesiva, pentru ca in caz ca a intervenit o hotarare definitiva infractiunea se epuizeaza in acel moment chiar daca infractorul nu s-a dezacordat de la reteaua electrica. Deci racordarea este doar un mijloc de actiune, momentul cand se consuma infractiunea nu este cel al racordarii ci cel al primei sustrageri. Teoria chibritului !
infractiunea continua permanenta presupune desfasurarea activitatii infractionale fara intrerupere si care nu necesita interventia faptuitorului ptr prelungirea activitatii infractionale(ex.lipsirea de liberatate in mod ilegal)
Ori atata timp cat fapt. nu s-a dezacordat nu s-a epuizat infractiunea(ori cat timp persoana e lipsita ilegal de libertate).
In momentul eliberarii se consuma infractiunea(in cazul nostru al debransarii)