salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Sa stiti ca e creatie proprie asa ca nu am de unde sa va dau raspuns din carti.
Parerea mea e o infractiune continua succesiva. Faptul ca nu fura sa zicem ziua curent ci fura noaptea, cand e mai rece si baga caloriferul in priza, reprezinta intreruperi normale care nu afecteaza unitatea infractionala.
Edit
Infractiunea s-a consumat cand a montat priza si a furat prima data curentul.
Si Mitrache zice ca e continua permanenta - motivarea ca nu necesita interventia faptuitorului pt pprelungirea activitatii infractionale.
Dar pe mine nu prea m-a convins, pai daca eu nu mai bag in priza aia caloriferul cum nu e nevoie de interventia mea?
Trebuie facuta mai intai distinctia intre momentul consumarii si momentul epuizarii
Cu privire la momentul epuizarii suntem cred de acord ca el poate fi acela al debransarii sau dac intervine o hotarare definitiva.
Cu privire la momentul consumarii tu zici ca este cel al racordarii eu inclin ca este cel al consumarii de curent care este ulterior racordarii. Adica eu cred ca simpla racordare fara consum de curent nu este infractiune. Dar nu sunt sigura.
Apropos de starea de rau, si eu sunt in aceeasi situatie asa ca inteleg.
De cateva zile am o stare de rau fizic asa ca am lasat mai moale invatatul si sta mai mult pe internet. Dar cand va trece starea asta o sa am iar aripi si o sa trag din nou. Sper doar sa nu fie prea tarziu.
Ma rog, sunt om si eu si nu pot face mai mult decat e omeneste posibil pentru mine.