salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
E un haos in capul meu! Lucruri elementare le zapacesc.
Cum se numeste atunci cand din doua rationamente corecte ce exprima un adevar ajungi la o concluzie gresita?
Oboseala isi spune cuvantul. Eu fac o pauza ... as fi vrut sa dorm dar nu pot. Sunt treaza de la 4 dim.si fac grile...imi vine sa plang si plang:((:((:((:((:((:((:((:((
Si plansul face parte " din decor".
Suntem obositi, ganditi, o mie de intrebari in cap fara raspuns...
Concentrarea incepe sa ne faca figuri, mai pune frane - si atunci constatam ca lucrurile banale pe care pana ieri le stiam f bine, acum nu le mai stim- dar e doar un sentiment, o aparenta inselatoare- sper ca informatia a fost bine fixata undeva- ideea de baza este ca ea sa revina in minte atunci cand trebuie.
Un coleg care da si el acum examen, se exprima ceva mai plastic: " mai, in capu' meu e o dezordine totala , si piticii nu ma mai asculta deloc; ii zic unuia sa ia de pe raftu' de sus informatia X, el fuge bezmetic,se ciocneste de ceilalti, care si ei casca gura in loc sa faca treaba, ia informatia Y de pe raftu' de jos, si mi-o serveste cu drag"....
Da' facem noi ordine nu?:)
Asadar, " instruiti bine piticii", faceti lectii cu ei, astfel ca la examen sa nu avem surprize.
In rest, s-aveti spor, incredere in voi si... Doamne ajuta!
Ce intelegeti din urm decizie? Acţiune în constatare. Admisibilitate. Respingerea, anterior, a unei acţiuni în realizarea dreptului."O cerere în constatare vizând obţinerea unei hotărâri judecătoreşti care să fie opusă organelor fiscale şi în temeiul căreia să se beneficieze de scutiri la plata impozitelor pe terenuri şi clădiri nu poate fi primită întrucât art.111 C. proc. civ. condiţionează formularea acţiunii în constatare de inexistenţa unei acţiuni în realizare.
Secţia comercială, Decizia nr.952 din 9 martie 2010"