salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Eu pana vineri termin. Din momentul acela eu nu mai citesc nimik.
Vineri seara ma urc pe tren cu fosti colegi de facultate cu destinatia Bucuresti in incercarea de a ne schimba destinul, de a ne implini un vis ...
Sambata voi incerca sa ma relaxez, ma voi intalni cu o prietena facuta aici pe forum, vom sta la povesti, vom merge la biserica si il vom ruga pe Dumnezeu sa ne lumineze mintea. Eu sunt constienta de faptul ca toti cei de aici am invatat, ne-am straduit, am facut sacrificii enorme, marea majoritate ne-am sacrificat familia, copiii :sorry:
Cred cu toata inima ca daca Cel de Sus vrea sa iau acest examen il voi lua.
Am primit un sfat, sa ma gandesc cum voi alerga cu analizele la vizita medicala :))
Scria cineva ca orice ar fi viata nu se termina in 21 noiembrie ... si asa si e ... vine iarna, vin sarbatorile. Eu una am reusit sa ma linistesc cat de cat si sper sa reusiti si voi. Hai sa tragem aer in piept si sa privim cu speranta inainte.
Partial sunt de acord cu voi.
Dar, nu uitati un lucru, suntem pe ultima suta de metri si asta poate face diferenta. Nu va lasati acum oricat de greu ar fi, pentru ca vor reusi, nu neaparat cei care au invatat mai mult ci dintre acestia cei puternici, echilibrati si cu o vointa de fier.
Si cand vorbesc de vointa nu ma refer la persoanele care doar asta fac, stau si invata. E simplu sa raspunzi corect la examen, atunci cand inveti si numai asta faci toata ziua. Ma refer la persoanele care au servici, copii si alte obligatii sociale si totusi invata pe rupte.
Acestor persoane le doresc sa reuseasca pentru ca este nevoie in justitie de oameni puternici.
Iar, stresul, oameni buni, stresul e benefic, in astfel de situatii, mentine simturile ascutite, folositi stresul in favoarea voastra. Dupa examen o sa va relaxati dar acum aveti nevoie de adrenalina.
Spor la invatat !
:duh: asa ma simt..:duh: Mai am muuult de repetat, asta e, citesc inclusiv sambata, inainte de examen, si ca sa fac o gluma, as citi si in sala, inainte de examen daca m-ar lasa :tooth:
Nu mai avem mult, asta asa e, dar acum trebuie sa tragem tare... si cand nu mai putem, luam o mica pauza si apoi :training:
buna dimineata,
citeam si eu acum ce ati discutat ieri...toti aveti dreptate! dar fiecare reactioneaza diferit la aceasta provocare ce se numeste "21 nov."... pana la urma fiecare trebuie sa faca ceea ce simte: unii sa repete pana in ultimul moment, altii sa se relaxeze...cineva scria ca a intrat tarziu in competitie.... nu cred ca asta este relevant...depinde cu ce bagaj de cunostinte vii din urma...de concentrarea de acum, de timpul disponibil....vom vedea...
spor tuturor