Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
astazi este 12 nov.; daca depui astazi actele, term.pt.elib.CI este de o sapt.; daca explici pt.ce-ti trebuie, probabil il vei primi mai repede! tx.e de 7 lei la DITL si 3 lei tb.fiscal. succes!
Colac peste pupaza, mi-am pierdut buletinul.Nu-l mai gasesc.:((:((:((:((
Era exact ce-mi mai lipsea..Oare imi elibereaza altul pana la examen? sunt disperata.
larrysa121@yahoo.com a scris:
astazi este 12 nov.; daca depui astazi actele, term.pt.elib.CI este de o sapt.; daca explici pt.ce-ti trebuie, probabil il vei primi mai repede! tx.e de 7 lei la DITL si 3 lei tb.fiscal. succes!
Era exact ce-mi mai lipsea..Oare imi elibereaza altul pana la examen? sunt disperata.
am avut dreptate...:D; vezi ce faci vineri cu noul CI!(unde-l pui - bine):D
thomas28 a scris:
larrysa121@yahoo.com a scris:
M-am dus sa-mi fac alt buletin; initial au zis ca 10 zile dureaza, apoi le-am explicat ca-mi trebuie urgent, si uite vineri am un buletin nou.
:rolleyes: