avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Eu m-am oprit cu repetatul de luni:(( Vreau pana duminica sa fac grile cat pot din toata materia iar de luni sa trec in fiecare zi prin cate o materie si sambata dimineata sa plec si eu spre Bucuresti:((Ma simt la capatul puterilor :((am uitat foarte mult dar cu Dumnezeu inainte:((

Ati gasit cazari mai convenabile? spuneti-mi si mie va rog.

Eu m-am cazat la Hello, acolo unde e si carmen-miron cu inca 2 candidate. Probabil ca vom face o sezatoare tematica...:D
Hotelul e aproape de gara, l-a recomandat cineva de pe forum si din cate am vazut pe site-ul hotelului, e in regula. Costul unei camere este de 33 de euro. Mai bine de atat nu se prea gaseste.
larrysa121@yahoo.com a scris:

Colac peste pupaza, mi-am pierdut buletinul.Nu-l mai gasesc.:((:((:((:((
Era exact ce-mi mai lipsea..Oare imi elibereaza altul pana la examen? sunt disperata.
astazi este 12 nov.; daca depui astazi actele, term.pt.elib.CI este de o sapt.; daca explici pt.ce-ti trebuie, probabil il vei primi mai repede! tx.e de 7 lei la DITL si 3 lei tb.fiscal. succes!
thomas28 a scris:

Era exact ce-mi mai lipsea..Oare imi elibereaza altul pana la examen? sunt disperata.
astazi este 12 nov.; daca depui astazi actele, term.pt.elib.CI este de o sapt.; daca explici pt.ce-ti trebuie, probabil il vei primi mai repede! tx.e de 7 lei la DITL si 3 lei tb.fiscal. succes!

M-am dus sa-mi fac alt buletin; initial au zis ca 10 zile dureaza, apoi le-am explicat ca-mi trebuie urgent, si uite vineri am un buletin nou.
:rolleyes:

thomas28 a scris:

M-am dus sa-mi fac alt buletin; initial au zis ca 10 zile dureaza, apoi le-am explicat ca-mi trebuie urgent, si uite vineri am un buletin nou.
:rolleyes:
am avut dreptate...:D; vezi ce faci vineri cu noul CI!(unde-l pui - bine):D

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)