salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Atentie!
Contractul de comodat este real si nu exista nici o obligatie de predare din partea comodantului.
Predarea este in contractele reale o conditie de fond ad validitatem si nu o obligatie.
Spun asta cu cartea in mana, dupa ce am recitit comodatul ca sa inteleg ce fel de contract este.
Tare as vrea sa se dea la examen din subiecte care se discuta aici pe forum ca astea sigur le-am retinut.
Altfel, azi citesc, maine uit si tot asa la nesfarsit.
Si cati mai sunt draga Mihai ca tine :"> Fetita mea cea mica cand ma vede cu cartile in mana trage de mine si imi spune sa merg cu ea, cea mare saraca si cu taica-sau au dus greul ... noroc si cu bunicii ... unii au scos copilul de la scoala, altii le tin in wk-enduri. Tuturor celor care ne-au ajutat asa cum au putut eu le multumesc si sper ca sacrificiile facute sa se concretizeze intr-o reusita de vis :vishenka: