avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
doniacris,
imi pare rau ca aseara n-am fost la auditie (prima), dar, inainte de exam.asta nu vorbesc numai de morcov si iepure....
=D>=D>=D>
Anasymo a scris:

Buna , vreau sa va urez in primul rand mult succes tuturor la exemenul pe care urmeaza sa-l sustineti.
As vrea pe langa asta, sa va intreb ce v-a motivat pe cei care ati trecut prin esecul examenului picat...sa o luati de la capat cu invatatul?
Stiu motivatia e diferita de la persoana la persoana, insa cred ca sunt cel mai bine inteleasa aici cand spun..ca desi imi doresc f mult sa fiu admisa..dupa experienta din august-prima data cand am dat la inm..dupa o vara cu 12 ore de invatat pe zi am avut un rezultat nu tocmai dorit...iar acum in ianuarie sunt dornica sa-mi realizez obiectivul...insa...in acelasi timp nu mai am aceeasi concentrare si nici aceeasi naivitate ca orice efort va fi rasplatit...simt ca ma lupt cu morile de vant. #-o#-o Abia am absolvit anul acesta si cred ca am o problema de abordare mai ales si dupa ceva interviuri pe posturi de jurist cu un rezultat dezamagitor #-o
OF:(
crezi cumva ca pe noi, dupa ce-am terminat fac.si ne-am luat licenta, ne-au poftit maestrii avocati, patronii, directorii de ...orice, sa binevoim sa-i bagam in seama si sa ne angajam la ei pentru a le picura din stiinta noastra????
dupa drept, asa in continuare, si de incalzire pe marginea terenului, am facut si o postuniversitara la snspa; din cauza mea si a catorva, s-a schimbat moda in agentiile de publicitate (si nu ceream decat sa ne primeasca sa facem practica!!!): in sensul ca dupa momentul ala se poarta fara clanta pe afara!!!!
si cu asta cred ca ti-am spus ce mod de abordare ar trebui...
daca esti curioasa iti mai povestesc....Succes!
Salutare, abia ce m-am culcat, da chiar e 19...
of! voi chiar dormiti????
ma duc sa-mi fac o oala de ness, ca nu ma baga nimeni in seama in dimineata asta...:dance4: de incalzire!
artax a scris:

Salutare, abia ce m-am culcat, da chiar e 19...
'neata! o oala de cafea/ness, inviorarea de dimineata si, la lupta!

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)