Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
crezi cumva ca pe noi, dupa ce-am terminat fac.si ne-am luat licenta, ne-au poftit maestrii avocati, patronii, directorii de ...orice, sa binevoim sa-i bagam in seama si sa ne angajam la ei pentru a le picura din stiinta noastra????
Buna , vreau sa va urez in primul rand mult succes tuturor la exemenul pe care urmeaza sa-l sustineti.
As vrea pe langa asta, sa va intreb ce v-a motivat pe cei care ati trecut prin esecul examenului picat...sa o luati de la capat cu invatatul?
Stiu motivatia e diferita de la persoana la persoana, insa cred ca sunt cel mai bine inteleasa aici cand spun..ca desi imi doresc f mult sa fiu admisa..dupa experienta din august-prima data cand am dat la inm..dupa o vara cu 12 ore de invatat pe zi am avut un rezultat nu tocmai dorit...iar acum in ianuarie sunt dornica sa-mi realizez obiectivul...insa...in acelasi timp nu mai am aceeasi concentrare si nici aceeasi naivitate ca orice efort va fi rasplatit...simt ca ma lupt cu morile de vant. #-o#-o Abia am absolvit anul acesta si cred ca am o problema de abordare mai ales si dupa ceva interviuri pe posturi de jurist cu un rezultat dezamagitor #-o
OF:(
'neata! o oala de cafea/ness, inviorarea de dimineata si, la lupta!
Salutare, abia ce m-am culcat, da chiar e 19...