salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Alo-alo!! sunt aici, am si cafea la alegere, una inceputa de ieri dupa-masa, una dea aseara, au ramas pe masa printre carti...da dupa ce duc fetele la scoala, imi fac una proaspata, sau mananc cu lingurita direct din cutie...
draga thomas pana acum am pregatit fetele, le-am impachetat pe una la scoala pe una la cresa, am pregatit cafeaua si am aprins calculatorul. Deja e un adevarat ritual, toate in ordinea asta. Ma uit la calendar si vad azi e 19 noiembrie - ziua in care trebuie sa platesc rata, peste o luna e ziua fetei celei mari si mai ales e vinerea dinaintea examenului. :O
Eu ma voi delecta cu procedura civila vreau sa repet recursul, penal parca nu mai stiu nimik, de fapt nici nu stiu ce stiu, dar cred ca stiti tare bine senzatia.
Edit
Acu asa o mica barfa ca nu ne vede nimeni - ati vazut ce rezultate slabe au fost la examenul de capacitate, oameni care au intrat la institut, au facut 1 an teorie la greu si 1 an practica ...