avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Eu stiu ca nu produce efecte de drept de aia am si raspuns numai c
Efectele nedemnităţii faţă de descendenţii nedemnului- se produc efecte asupra copiilor nedemnului şi asupra altor descendenţi (nepoţi, strănepoţi, etc.). Copii nedemnului pot veni la moştenirea defunctului (bunicului lor) în nume propriu, dar nu şi prin reprezentarea tatălui lor nedemn
thomas28 a scris:

carmen_miron a scris:

thomas28 a scris:

eu am contestat tot ce mi s-a parut mie ca ar fi de contestat!

Da detalii ca aspectul asta ma intereseaza si pe mine.:sorry:
pai, 26-consider ca e corect si C, 189 al.1 se refera la complici "inainte sau in tp.sav.faptei", 189 al.2 se refera la coautori si complici "concomitenti" si am citat autorul.
ce raspuns ai dat la 64?

si eu am pus la fel
La 64 am pus ca ei. adica A
Ultima modificare: Marți, 23 Noiembrie 2010
carmen_miron, utilizator
La 26 eu am pus numai b, intrucat tudorel zice ca daca fapta e sav de 2 sau mai multe persoane in acelasi timp, se retine agravanta de la alin 2, iar la alin 1 el retinea doar complicitatea anterioara sav faptei.
Oricum, dincolo de intrebarile relativ simple... au fost si multe capcane.. parerea mea.:">Trebuia sa ai o putere mare de concentrare si la spete sa despici firul in 4.
Eu mi-am facut pe ciorna tot felul de scheme, definitii... Oricum, e un examen greu orice s-ar zice, pentru ca te duci cu capul mare de carte si informatiile iti vin navala..

Dar ce ziceti ca nu s-a dat nimic din recurs si apel...? Adica nimic complicat... ne-au pus sa le invatam doar ca sa ne innebuneasca de cap.
iaca...primisi?
Andra Maria a scris:

blue ray, ai facut contestatie? am gresit grila asta, pentru ca am gasit-o in subiectele date la promovarea judecatorilor in functii de executie si era si raspunsu a. n-am contestat si nu stiu de ce. :(

N-am contestat nimic, pentru ca nu am participat la examen. :)

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)