Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
iaca...primisi?
Opereaza de drept. Asa zice Deak in "Mostenirea Legala". Verifica la caracterele juridice ale nedemnitatii. La mine cel putin asa scrie in editia din 96
Andra Maria a scris:
blue ray, ai facut contestatie? am gresit grila asta, pentru ca am gasit-o in subiectele date la promovarea judecatorilor in functii de executie si era si raspunsu a. n-am contestat si nu stiu de ce. :(
acum ma gandesc... de produs produce efecte si fata de copiii nedemnului. da o fi operand de drept? nu mai stiu nimic, nimiiiiiic
TOMIŢÃ, MOTANULE, DISPÃRUSEI! ÎMI PARE RÃU ªI PENTRU TINE, IAR DESPRE MINE N-AI VÃZUT BINE, CÃ NICI NU SUNT ÎN CLASAMENT, NICI NU MERIT FELICITÃRI, FIINDCÃ AM GREªIT AIUREA CÂTEVA CHESTII.
FELICITAAARI MAXIME TUTUROR CELOR CARE SUNT IN CLASAMENT!!!
petra, larissa, magiunel...FELICITARI!
eu, mai stau o tura!
pentru 10 saptamani de invatat, si tepe luate "pt.ca asa stiu eu din practica" (vezi 52 la G1) am scos 6 si un pic, dar n-are importanta! si e prima data cand dau...
am intrat pe forum abia acu' pt. ca pe 21 seara am plecat la baia mare, m-am intors aseara...si pana acum am zacut de oboseala...
carmen si restul, ce ati facut???