avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
larisa, normal ca ai pus raspunsul ca ei...de aceea te-am felicitat mai devreme! ca esti acolo, sus!!
thomas28 a scris:

iaca...primisi?

da am primit stai sa ma uit sa vad eu ce am facut La cedo te cred pe cuvant ca io is praf :O
Lipsirea de libertate a unei persoane în mod ilegal se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani.
În cazul în care fapta este săvârşită prin simularea de calităţi oficiale, prin răpire, de o persoană înarmată, de două sau mai multe persoane împreună sau dacă în schimbul eliberării se cere un folos material sau orice alt avantaj, precum şi în cazul în care victima este minoră sau este supusă unor suferinţe ori sănătatea sau viaţa îi este pusă în pericol, pedeapsa este închisoarea de la 7 la 15 ani.
Cu pedeapsa închisorii de la 7 la 15 ani se sancţionează şi lipsirea de libertate a unei persoane săvârşită în scopul de a o obliga la practicarea prostituţiei.
Dacă pentru eliberarea persoanei se cere, în orice mod, ca statul, o persoană juridică, o organizaţie internaţională interguvernamentală sau un grup de persoane să îndeplinească sau să nu îndeplinească un anumit act, pedeapsa este închisoarea de la 7 la 18 ani.
Dacă faptele prevăzute la alin. 1 - 4 se săvârşesc de către o persoană care face parte dintr-un grup organizat, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 15 ani, în cazul alin. 1, închisoarea de la 7 la 18 ani, în cazul alin. 2 şi 3, închisoarea de la 10 la 20 de ani, în cazul alin. 4.
Dacă fapta a avut ca urmare moartea sau sinuciderea victimei, pedeapsa este închisoarea de la 15 la 25 de ani.
Tentativa faptelor prevăzute la alin. 1 - 4 se pedepseşte.
Constituie tentativă şi producerea sau procurarea mijloacelor, a instrumentelor sau luarea de măsuri în vederea comiterii faptei prevăzute la alin. 4.

din definitia data de cod eu cred ca rezulta fapul ca la forma tip alin 1 e posibila participarea sub toate formele adica cum am raspuns si eu, b.
Andra Maria a scris:

Andra Maria a scris:

blue ray, ai facut contestatie? am gresit grila asta, pentru ca am gasit-o in subiectele date la promovarea judecatorilor in functii de executie si era si raspunsu a. n-am contestat si nu stiu de ce. :(

acum ma gandesc... de produs produce efecte si fata de copiii nedemnului. da o fi operand de drept? nu mai stiu nimic, nimiiiiiic
Opereaza de drept. Asa zice Deak in "Mostenirea Legala". Verifica la caracterele juridice ale nedemnitatii. La mine cel putin asa scrie in editia din 96
thomas28 a scris:

FELICITAAARI MAXIME TUTUROR CELOR CARE SUNT IN CLASAMENT!!!
petra, larissa, magiunel...FELICITARI!
eu, mai stau o tura!
pentru 10 saptamani de invatat, si tepe luate "pt.ca asa stiu eu din practica" (vezi 52 la G1) am scos 6 si un pic, dar n-are importanta! si e prima data cand dau...
am intrat pe forum abia acu' pt. ca pe 21 seara am plecat la baia mare, m-am intors aseara...si pana acum am zacut de oboseala...
carmen si restul, ce ati facut???
TOMIŢÃ, MOTANULE, DISPÃRUSEI! ÎMI PARE RÃU ªI PENTRU TINE, IAR DESPRE MINE N-AI VÃZUT BINE, CÃ NICI NU SUNT ÎN CLASAMENT, NICI NU MERIT FELICITÃRI, FIINDCÃ AM GREªIT AIUREA CÂTEVA CHESTII.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)