Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Andra Maria a scris:
Opereaza de drept. Asa zice Deak in "Mostenirea Legala". Verifica la caracterele juridice ale nedemnitatii. La mine cel putin asa scrie in editia din 96
Andra Maria a scris:
blue ray, ai facut contestatie? am gresit grila asta, pentru ca am gasit-o in subiectele date la promovarea judecatorilor in functii de executie si era si raspunsu a. n-am contestat si nu stiu de ce. :(
acum ma gandesc... de produs produce efecte si fata de copiii nedemnului. da o fi operand de drept? nu mai stiu nimic, nimiiiiiic
petra13 a scris:
Parerea mea este ca ar fi fost bine sa fi stiut de la inceput de ce nivel este examenul acesta. Eu personal m-am asteptat sa fie mai greu si de aceea am cautat chichitele acolo unde nu erau si trebuia dat doar raspunsul din carte fara sa gandesti. Cine a gandit la acest examen s-a incurcat in propria stiinta, pentru ca pentru a da raspunsurile corecte era suficient sa sti nu sa gandesti. Prin urmare, eu cred ca in linii mari la acest examen o sa intre media, nu cei care nu au invatat nici cei care stiu prea mult si mai si gandesc, aceia au fost pacaliti de grile.
Trebuie ca cei care vor da examen la INM sa tina cont ca trendul este acesta si sa nu se astepte nici ei la un examen greu ci de dificultate medie.
Pentru prima data in viata sper sa ma regasesc si eu printre cei de nivel mediu.
Observ, din ceea ce citesc, ca oricum ar fi formulate subiectele, tot nu-i bine...Daca sunt dificile nu e bine, daca sunt abordabile, iar nu e bine. Si, bineinteles, in ambele cazuri doar tocilari intra, nu?In niciun caz oameni destepti nu-s...Sunt "medii"...asta e modul politicos de a spune mediocri, nu?
Am si eu o intrebare, pt cei care nu sunt "medii": voi vreo vina aveti cand inregistrati vreun esec?
PS. Inainte de a "receptiona" inevitabilele critici menite a defula angoasele unui esec, tin sa precizez ca am doi prieteni foarte buni care au picat examenul si ca imi pare foarte rau pentru situatia lor, mai ales ca s-au pregatit intens, cu toate sacrificiile inerente (familiale, profesionale, etc)...Niciunul dintre ei nu mi-a spus insa ca cei care au intrat au fost "medii"...
are cineva clasamentul actualizat pentru judecatori?