avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
În martie am văzut că erau vreo 36 de persoane în clasament şi în realitate au intrat vreo 90.
Scuze, 36 la judecători.
Poate ca nu o sa va placa ce am sa va scriu...
Forumul a fost o adevarata emulatie, o stare de spirit, oameni care se cunosc din martie 2010 cel putin, pt ei e foarte important clasamentul karmina. Mi-ar fi placut sa pot sta si eu cu sufletul la gura si sa urmaresc notele. Cei care nu au postat, nu au contribuit cu nimik pe acest forum, nu au cum sa inteleaga.
Aici s-au legat prietenii reale, nu numai virtuale, care sper ca vor dura. Oameni de mare calitate umana si intelectuala, dand dovada de un altruism si spirit de echipa cum rar se pot vedea in lumea in care traim, s-au incurajat reciproc in decursul atator luni, trecand peste faptul ca participau la acelasi examen.
Pt acestia jos palaria, pt restul felicitari =D>
carmen_miron a scris:

Poate ca nu o sa va placa ce am sa va scriu...
Forumul a fost o adevarata emulatie, o stare de spirit, oameni care se cunosc din martie 2010 cel putin, pt ei e foarte important clasamentul karmina. Mi-ar fi placut sa pot sta si eu cu sufletul la gura si sa urmaresc notele. Cei care nu au postat, nu au contribuit cu nimik pe acest forum, nu au cum sa inteleaga.
Aici s-au legat prietenii reale, nu numai virtuale, care sper ca vor dura. Oameni de mare calitate umana si intelectuala, dand dovada de un altruism si spirit de echipa cum rar se pot vedea in lumea in care traim, s-au incurajat reciproc in decursul atator luni, trecand peste faptul ca participau la acelasi examen.
Pt acestia jos palaria, pt restul felicitari =D>

Când spui că ceilalţi nu pot să înţeleagă te referi la cei care abia au intrat din 22.11. ? Nu e obligatoriu. Eu nu am mai dat acest examen de vreo 5 ani. Era crâncen atunci. Se dădea scris şi se intra cu minim nota 8. De fapt intrau vreo 10 - 15 persoane la un examen. Am picat cu 7,92 şi aproape că am jurat că nu mă mai duc. Dar în ultimii ani am văzut că se poate şi mi-am zis hai încă o dată. Nici nu am ştiut de existenţa voastră, oricum vă admir şi dacă nu o să intru acum sper să fiu şi eu "primită" în grupul vostru.
Bine v-am regasit!
Va felicit pe toti din suflet pt tot ceea ce ati facut.
Celor care au luat note mari - bravo!
Intr-adevar Carmen, de-a lungul lunilor s-a creat pe acest forum o comunitate foarte unita- ne-am impartasit opinii, ganduri, idei, ne-am intrebat unii pe altii, ne-am sfatuit unii cu altii, ne-am incurajat, am ras impreuna , am facut haz de necaz de atatea ori....
Si mie imi pare f rau ca, multi dintre cei care ne-am format aici " o lume" nu ne regasim prin clasamente.....
Nu sunt invidioasa pe nimeni, fiecare are sansa lui si ziua lui norocoasa, insa sincer, ma doare sufletul l.

DAR, viata continua, si vom continua si noi!
Vorba lu' Magiunel, o sa mai revin si eu, cand mi se mai " limpezesc apele"
Va salut!

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)