Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Buna dimineata. Imalex, sa inteleg ca tu ai avut 3 examene ratate si ai intrat la a 4-a incercare? Daca da, spune-mi si mie, te rog, cum ai reusit sa te mobilizezi, pt. ca eu, daca ratez si ex. asta, nu cred ca mai am puterea sa o iau de la capat si incep sa cred ca poate nu e pt. mine. D-zeu imi tot arata asta, iar eu sunt "oarba". Daca ai reusit a 4-a oara, ai fi modelul meu de perseverenta si succes.
k, recunosc ca mi s-a parut rautacios comentariul, greaseala mea. sa stii ca pentru cei cu familii si aflati pe la sfarsitul clasamentului situatia nu e foarte "roz" pentru ca sunt pusi cumva sa aleaga intre o cariera pentru care au muncit din plin si familie, grea decizie. ca si cum nu ar fi fost de ajuns emotiile si efortul examenului... dupa 3 examene ratate ma gandeam ca vreau sa fiu printre ultimii intrati numai sa ma vad odata magistrat. apoi, am vazut ca situatia nu e chiar asa, vorbind din perspectiva unei familii cu copil mic.