avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
auzi? nu era mai bine sa facem lista maine dupa afisarea baremului final cu contestatii cu tot? ca maine nu va mai fi de actualitate lista asta
Cu toate ca nu meriti nici macar osteneala de a ne consuma energia raspunzandu-ti la rautati, pot spune ca esti un ignorant, un infatuat si un complexat.

Si.... sincer, ti-ai ales un id care te caracterizeaza perfect esti un "oarecare", care nu merita decat sfidare........

Pacat ca trebuie sa suportam parerile unor asemenea rubuturi si, de asemenea, pacat ca trebuie sa-i dam atentie.

ai dreptate nathalie
imalex a scris:

k, recunosc ca mi s-a parut rautacios comentariul, greaseala mea. sa stii ca pentru cei cu familii si aflati pe la sfarsitul clasamentului situatia nu e foarte "roz" pentru ca sunt pusi cumva sa aleaga intre o cariera pentru care au muncit din plin si familie, grea decizie. ca si cum nu ar fi fost de ajuns emotiile si efortul examenului... dupa 3 examene ratate ma gandeam ca vreau sa fiu printre ultimii intrati numai sa ma vad odata magistrat. apoi, am vazut ca situatia nu e chiar asa, vorbind din perspectiva unei familii cu copil mic.
Buna dimineata. Imalex, sa inteleg ca tu ai avut 3 examene ratate si ai intrat la a 4-a incercare? Daca da, spune-mi si mie, te rog, cum ai reusit sa te mobilizezi, pt. ca eu, daca ratez si ex. asta, nu cred ca mai am puterea sa o iau de la capat si incep sa cred ca poate nu e pt. mine. D-zeu imi tot arata asta, iar eu sunt "oarba". Daca ai reusit a 4-a oara, ai fi modelul meu de perseverenta si succes.
Bună dimineaţa! Mai rezistaţi? Parcă e mai greu decât înaintea examenului.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)