Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
dap. threadul a fost improscat cu mizerii de un cinism infiorator.
alt oarecare a scris:
pana la urma care are treburi mai importante poate sa nu mai dea deloc decat sa incurce lumea, asa ar fi cel mai corect. te pomenesti acum ca o sa incurce toate examenele de acum incolo pana o sa le convina un post.
nu poate fi calificat gestul si ar trebui interzis, cine are treburi mai importante sa stea acasa sa nu mai incurce lumea.
astea sunt profesii de sacrificiu personal si familial, tre-sa te duci noapte la arestari, nu e loc de mofturosi
Imi faci impresia ca daca intr-adevar "ocupi"(am folosit corect termenul) demnitatea de magistrat, realizezi lucrul asta in mod nelegitim, pentru ca n-ai inteles nimic din profesie. Ce vrei sa demonstrezi prin atitudinea asta? Faptul ca magistratii/viitorii magistrati pot fi cinici?Ca nu poseda o ierarhie a valorilor?Cine te-a invatat pe tine ca profesia de magistrat e una de sacrificiu familial? De unde isi extrage un magistrat echilibrul necesar justei aprecieri a unor situatii de fapt daca nu din familie?Crezi cumva ca sunt de ajuns cartile de drept pentru a fi un bun profesionist si a "masura" corect cu o astfel de balanta vietile altora?Materia prima in profesia asta e omul, nu hartia. Lucrezi/o sa lucrezi cu povesti de viata, nu cu romane politiste. Si cu arestarile...nu-i ca-n filme, nu se intampla atat de des sa fii de serviciu si nu poti lipsi cu zilele de-acasa...cel putin nu invocand familiei motivul asta.
PS. Ma adresez celorlalti: e regretabila atitudinea de mai sus, dar de unde ati presupus voi ca ar fi vorba despre un inm-ist?Cumva aplicati generalizarea, din nou?Credeti ca prejudecatile sunt utile unei persoane care aspira la statutul de magistrat?
Imi cer scuze de greselile de ortografie acum am observat dupa ce am postat.