salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Stimate coleg, cu partea a doua ai mare dreptate.
Referitor la prima parte mai vorbim cand o sa ajungi stagiar si o sa primesti casari din te miri ce. Da, ai mare dreptate la o instanta de control judiciar cum este T. Bucuresti sau C.A. Bucuresti nu se stie cine e, unde si cum judecator ca e volum mare de activitate si sunt magistrati si avocati de o foarte buna pregatire profesionala.
Te poftesc sa optezi in provincie, sa vezi tu acolo sisteme de drept paralele cu cele din capitala, unde se stie la fiecare instanta cine judecata si unde vei fi pus imediat la punct ca "cei de la inm judeca numai pe exceptie".
Sunt absolut de acord cu faptul ca raportat la tara noastra ar trebui sa avem un corp de magistrati tineri, format in scoli de magistratura, unde sa invete si etica profesionala. Tinerii sunt mult mai "curati" si poate deranjeaza ca nu au simpatii si nu pupa in fund avocatii zisi celebrii.
Sa te gandesti la discutia asta cand ai sa fii magistrat de provincie, intr/o instanta dominata de judecatori care nu sunt absolventi de inm si care mai au si unele apucaturi si care o sa incerce sa iti impuna sa practici si tu in sisteme de drept paralele.
Daca ai sa fii in capitala uita discutia asta.
Stiu ca s-a mai discutat pe forum, dar totusi, cum vi se par subiectele de anul acesta comparativ cu cele din anii trecuti? Sa spunem de exemplu, comparativ cu cele din martie anul acesta, cand s-a intrat la procurori cu 7,05?
Asta este ultima mea problema, ca nu o sa ma respecte portarul, sau ca instanta de control o sa -mi caseze unele hotarari. doamne da sa fie asa, ca in rest ma descurc eu .