salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Doamne/fereste sa/si intrebe colegii! Vrei cumva sa afle ca au note mai mari! Stii cum e la noi romanii sa moara si capra vecinului! Parca nu tot o sa fie publice luni pentru oricine!
Hai ca se poate... mai intrebati in stanga ...in dreapta......dintre vechii nostri prieteni... intrati anterior... poate ne mai ajuta cineva.... avem nevoie de sprijinul lor.....pe la instantele la care activeaza...... luati-l ca pe un ajutor umanitar.... pina nu crapa vreunul dintre noi.....
Buna! Sunt noua pe forum, recunosc ca nu l-am urmarit pana acum, cand intr-adevar, stresul examenului se face simtit .... Eu am mai scris notele, din Cta, la procurori sunt din cate cunosc eu, doar un 8:30 la judecatori si eu cu 7:35 la procurori... Un clasament actualizat se poate la procurori? Speranta moare ultima .... :)