salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Eu am folosit o exprimare ''mai din popor'' care, e drept, nu este cea mai fericită. Indiferent de ce denumiri poartă - raţionament logic, testare psihologică, interviu etc. - eu pe toate le-am încadrat în catogoria generică intitulată testare psihologică, ele referindu-se fie la personalitatea omului, fie la psihicul lui. Evident, categoria folosită de mine nu este una tocmai academică şi trebuie privită cu ghilimelele de rigoare. :D
Eu am folosit o exprimare ''mai din popor'' care, e drept, ne este cea mai fericitÄ�. Indiferent de ce denumiri poartÄ� - raţionament logic, testare psihologicÄ�, interviu etc. eu pe toate le-am încadrat în categoria genericÄ� ''testare psihologicÄ�'' întrucât se referÄ� fie la personalitatea omului fie la
Ce nu stii tu e ca noi am dat la inm si testare de rationament logic, proba de concurs cu rezultat in puncte de la 0 la 100 ce se cumuleaza la calculul notei finale in proportie de 15%, si apoi, dupa ce am fost declarati admisi, testare psihologica si vizita medicala, IDENTICE cu cele ale magistratilor admisi direct pe post. Sunt chestiuni diferite, nu le amesteca.
Multumiri ZZ-MAN.Desi nu sunt printre finalisti, eu iti multumesc pentru indrumarile si sfaturile tale.
Pe unii ne ajuta si, avem curajul si bunul simt, sa recunoastem ca nu suntem atotcunoscatori.
Sper sa ramai alaturi de si de noi , "ceilalti", care ne pregatim pentru anul viitor....si pe care unii "ne-au trimis la cratita si scutece":D