avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
LIVE, ACUM Sub lupa ANAF: Tranzacțiile intra-grup care ridică semne de întrebare în 2025
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
zz-man a scris:

Sincer, nu înţeleg de ce eşti aşa nervos. Postările mele au fost strict legate de cei ce vor susţine probele următoare la admiterea pe 5 ani vechime. Nu am susţinut niciodată că nu ai avea dreptate în cele ce spui. În plus chestiunile pe care le-ai relatat pot fi identificate şi în regulamente. Eu am vrut să conturez ceea ce mulţi nu ştiu, şi anume modalitatea in concreto cum se desfăşoară probele, în ce anume constau ele. Aici chiar că nu este vorba despre INM, ci este un alt fel de topic. În legătură cu ultima ta întrebare îi las pe cei ce candidează să aprecieze tonul şi abordarea mea. Lor li s-a adresat, pe ei încerc să îi lămuresc, iar dacă nu am reuşit îmi însuşesc criticile lor.

Nu sunt nervos, si sper pentru bine justitiabililor ca pentru tine sunt permise contradictiile si in sala de judecata, daca esti judecator...Stiu, e nasol sa fii corectat, dar nu e nicio problema, nimeni nu le stie pe toate, am fost martor la situatii cand judecatori cu experienta (a se intelege experienta in profesia de magistrat) au suspendat sedinta de judecata pentru a merge in birou sa verifice legislatia cand li s-au adus la cunostinta anumite aspecte juridice de catre avocati/consilier, cu care acestia nu erau la curent.
Faptul ca macar subtil ai incercat sa acreditezi ideea ca admiterea la INM, chiar si tangential referindu-te la testarea psihologica, ar fi pe alocuri mai "facila", aduce deservicii celor care va sustin cauza. Si eu sunt un sustinator al admiterii cu 5 ani, pentru ca e nevoie si de alta viziune asupra sistemului decat cea propagata din b-dul Elisabeta, diversitatea fiind dintotdeauna un factor de progres. Dar totusi, cum am mai zis pe aici, sa dam Cezarului ce apartine Cezarului, respectiv INM-ului, inclusiv in ceea ce priveste admiterea. Crede-ma, nimic nu e mai usor decat la concursul pentru cei cu 5 ani, nici macar testarea psihologica sau verificarea bunei reputatii. Iar asta ti-o spun pentru ca fac parte din promotia in care 5 candidati declarati admisi au fost exclusi pentru ca au picat testarea psihologica (initial au fost 10, dar 5 au trecut la reexaminare), iar 2 eliminati la verificari de buna reputatie pentru condamnari penale reabilitate de multi ani...
Daca vrei ca lumea sa sustina cauza examenului direct pe post nu incerca sa realizezi asta prin comparatii cu sistemul INM, pentru ca e in defavoarea ta.
Ultima modificare: Duminică, 28 Noiembrie 2010
ContSters170696, utilizator
Elisa, tu cate persoane cunosti cu nota 7,40 din Craiova? Eu sunt una dintre ele.
stiu o tipa raluca de la judecatorie care are 7.40 la procurori.
Iar eu am 7.10 si nu stiu nici un alt 7.10 din craiova la procurori.
Cu privire la 7.80 care e trecut la procurori eu am trecut din greseala o colega care s-a trecut apoi ea in mod corect cu 7.70
bai , care se simte INM-ist frustrat si indoctrinat sa nu mai posteze aici , pt ca vad ca unora daca le spui buna ziua considera ca i-ai injurat
raluca de la judecatoria Craiova este inscrisa pe Gorj

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)