avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
LIVE, ACUM Sub lupa ANAF: Tranzacțiile intra-grup care ridică semne de întrebare în 2025
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
zz-man, multumiri!
Multumim pt tot sprijinul pe care ni l-ai oferit de-a lungul timpului, pentru incurajari, pentru opinii, pentru informatiile date, pentru tot.
Un coleg- am apreciat interventiile tale care sunt pertinente.Nu stiu de ce in aceasta seara ai o alta atitudine.
"Tonul" si " abordarea" lui zz-man au fost cat se poate de corecte si nu au urmarit sa lezeze pe nimeni.

Noi, care ne dorim sa ajungem magistrati, apreciem cand cei care deja " sunt in paine" isi mai fac timp pentru a ne mai oferi lamuriri cu privire la o problema sau alta.

Până la urmă, îi dăm sau nu Cezarului ce-i al Cezarului? :)

ªi eu cred cu tărie că INM-ul e cea mai potrivită cale de accedere în magistratură, Da nu despre asta e vorba aici.
Explicatiile date de ZZ-man sunt foarte utile şi bine venite pentru cei interesati, deşi conţin ceva confuzii.

Aţi putea fi mai toleranţi. :coffee:

Nu trebuie eliminata nici o nota de 7.40. Sunt doua acum, Raluca si cu mine
un.coleg a scris:

catalin3 a scris:

bai , care se simte INM-ist frustrat si indoctrinat sa nu mai posteze aici , pt ca vad ca unora daca le spui buna ziua considera ca i-ai injurat

Ce-am scris eu si ce-ai inteles tu...In loc de argumente, dai cu bata in balta ca sa arati cat de "intelectual" poti fi.Daca nu intri sa nu te miri.Iar daca ai intrat/vei intra si o sa ti sa para ca e greu, iar sa nu te intrebi de ce. Pacat, astfel de atitudini nu fac decat sa dea argumente celor care doresc eliminarea acestei modalitati de admitere. Esti la fel de inchistat in gandire precum inm-istii care ar dori sa nu existe alta modalitate de admitere decat cea bazata pe memorarea tratatelor.
Spre informarea ta, desi probabil e greu pt tine sa intelegi, am fost si sunt avocat pe tabloul avocatilor incompatibili, ca de altfel cel putin un sfert dintre ceilalti "indoctrinati" de la INM.

PS. M-am lamurit. Esti magistrat deja si imi dau seama din atitudinea afisata fata de INM cat de mult ai inteles tu din profesia asta...Nu prea multe, dar mai ai timp sa arati, asa cum spunea cineva, ca experienta de viata inseamna si dobandirea de intelepciune.

se pare ca nu ai inteles nici tu
am vrut sa transmit ca m-am saturat sa vad oameni pe aici , fie INM-ist sau nu , care se "basica" din orice , asta imi arata mie (asa vad eu lucrurile) ca ne dam importanta prea mare daca am ajuns magistrati
nu e cazul sa te justifici , este cert ca te-ai "atins" in mod inexplicabil la ce a zis zz-man , in conditiile in care omul a fost decent si a oferit informatii utile (dovada ca a fost apreciat)
catalin3 a scris:

bai , care se simte INM-ist frustrat si indoctrinat sa nu mai posteze aici , pt ca vad ca unora daca le spui buna ziua considera ca i-ai injurat

super tare!=D>

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)