un.coleg a scris:
catalin3 a scris:
bai , care se simte INM-ist frustrat si indoctrinat sa nu mai posteze aici , pt ca vad ca unora daca le spui buna ziua considera ca i-ai injurat
Ce-am scris eu si ce-ai inteles tu...In loc de argumente, dai cu bata in balta ca sa arati cat de "intelectual" poti fi.Daca nu intri sa nu te miri.Iar daca ai intrat/vei intra si o sa ti sa para ca e greu, iar sa nu te intrebi de ce. Pacat, astfel de atitudini nu fac decat sa dea argumente celor care doresc eliminarea acestei modalitati de admitere. Esti la fel de inchistat in gandire precum inm-istii care ar dori sa nu existe alta modalitate de admitere decat cea bazata pe memorarea tratatelor.
Spre informarea ta, desi probabil e greu pt tine sa intelegi, am fost si sunt avocat pe tabloul avocatilor incompatibili, ca de altfel cel putin un sfert dintre ceilalti "indoctrinati" de la INM.
PS. M-am lamurit. Esti magistrat deja si imi dau seama din atitudinea afisata fata de INM cat de mult ai inteles tu din profesia asta...Nu prea multe, dar mai ai timp sa arati, asa cum spunea cineva, ca experienta de viata inseamna si dobandirea de intelepciune.
se pare ca nu ai inteles nici tu
am vrut sa transmit ca m-am saturat sa vad oameni pe aici , fie INM-ist sau nu , care se "basica" din orice , asta imi arata mie (asa vad eu lucrurile) ca ne dam importanta prea mare daca am ajuns magistrati
nu e cazul sa te justifici , este cert ca te-ai "atins" in mod inexplicabil la ce a zis zz-man , in conditiile in care omul a fost decent si a oferit informatii utile (dovada ca a fost apreciat)