un.coleg a scris:
catalin3 a scris:
un.coleg a scris:
@catalin
Nu tot ceea ce poate parea "util" e si "corect". Faptul ca eu "nu am inteles nimic" nu e asa o mare problema, mai am cateva luni pana ajung stagiar, si apoi un an jumate pana sustin capacitatea. Tu insa esti deja "in paine". La fel si zz-man, care isi intemeiaza opiniile despre orice, nici nu ma intereseaza prea mult subiectul, pe marele izvor de drept al "auzitelor". Daca suntem/sunteti magistrati, hai sa ne comportam ca atare, inclusiv in privinta furnizarii de argumente intemeiate juridic, si, de ce nu, al controlarii limbajului (a se vedea expresii gen "a te basica", "a te ataca"). Nu prea fac cinste unei discutii despre profesie si modalitatile de recrutare, mai ales ca niciodata nu stii cine mai intra pe aici sa mai citeasca...Daca eram la fotbal, "nu ma haladeam".
colegule , esti chiar amuzant
adica daca am ajuns magistrati nu mai putem vorbi in argou pe forum , la o bere sau intre prieteni ;
aici nu suntem la sedinta de bilant sau in instanta , aici suntem la o bere cu prietenii si putem sa ne exprimam si mai plastic
cred ca este de acord toata lumea
vezi de ce nu e bun prea mult INM :D
Mie imi faci impresia ca tu asa vorbesti mereu, nu doar pe forumuri. Tu ce impresie crezi ca isi face cineva, respectiv un candidat respins care a invatat poate un an intreg pentru un astfel de examen, cand dupa ce a fost respins (poate din cauza ca, cu o saptamana inainte, i s-a imbolnavit copilul si nu a dormit deloc) cand vede ca unul care a intrat deja vorbeste "la misto", in limbaj deloc academic, ca nu zic argou golanesc, despre sistem in general si INM in special?Crezi ca te va respecta ca magistrat cand acelasi candidat va avea la tine sau la un coleg de-al tau un dosar, unde respectivul este avocat/consilier juridic?Iar n-ai inteles nimic. Aici nu esti in cercul tau intim de prieteni, unde daca vrei si asa iti sta in caracter, poti sa te comporti dupa cum vrei. Esti intr-un spatiu public gazduit de...avocatnet. Oare avocatii intra pe aici?Tu ce crezi, le capeti respectul cu "smechereala"?
imi cer scuze daca te-am jignit , dat mai gandeste-te , daca la anii tai esti asa de "inchis" , nu e de bine
cat despre cum crezi tu ca sunt eu in meserie , nu te hazarda cu aprecierile
EU AICI SUNT PE FORUM , NU LA SERVICIU si nu sunt dator sa fiu "scortos"
iar treaba cu golania , te rog sa te controlezi ca ai derapat deja
daca nu ai observat aici s-a vorbit si foarte serios dar s-au facut si multe glume , deci discutiile au fost de multe ori lejere