salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
sper sa se scoata sau sa se reduca perioada cu interdictie la transfer, altfel o sa fie cam trist. dar acum e sigur un lucru, o sa ne intalnim la repartitii.
sendre, mai ramaserem doar noi. ce se intampla cu restu? s/au vazut cu sacii in caruta si au renuntat la forum? stiu ca sunt cam in ac.situatie ca si tine: la coada listei si nu stiu unde sa aterizez, asa ca am niste emotii......
Am urmarit tot ce s-a scris pana acum aici pe forum . Eu sunt din Craiova, pozitia 35.
Inaintea mea sunt multe persoane din Craiova, Olt, Gorj si imi este foarte greu sa ma pronunt in privinta optiunii mele. Este foarte important sa isi anunte optiunile cei dinaintea mea.
Clasamentul se poate face numai daca colegii isi afiseaza mediile descrescator.Daca o singura medie nu e trecuta, tot clasamentul se duce de rapa.Asa ca ar trebui sa ne mobilizam sa luam legatura cu toti colegii admisi.
Pentru colegii cu mediile egale cu ultima: NU VA MAI FACETI FRATILOR PROBLEME! SUNTETI INTRATI!!!