avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
ELISA draga, suntem in asteptare... Vreau sa se termine odata si cu celalalte probe si sa scapam...
Caracterizarea necesara pentru verificarea bunei reputatii, de unde se scoate, pentru avocati, de la Barou?.
Voi ati obtinut deja caracterizarea sau asteptati pana se publica anuntul?
Ma gandesc ca este putin timp pana la sarbatori si sa nu se precipite lucrurile chiar atunci, inainte de sarbatori cand fiecare mai are si alta treaba, cadouri, pregatiri etc.
Aceeasi nelamurire am si eu in legatura cu acea caracterizare. Eu am cabinetul meu de avocatura si ar fi ciudat sa imi dau eu mie caracterizarea. Eu retin o discutie de pe forum cand o persoana avocat care a intrat in primavara a spus ca a luat caracterizarea de la barou. O sa sun zilele acestea la barou sa intreb.
Buna ziua tuturor!
Am si eu o intrebare -
Am observat in anuntul privind verificarea bunei reputatii de la concursul anterior ca unul dintre puncte viza indicarea datelor rezultate din evidenţa operativă a organelor judiciare.
Stie cineva ceva legat de acest aspect?
Pana in ac. moment eu am aflat ca aceste date din evidenţa operativă a organelor judiciare au un caracter secret.

1. Mi s+a spus ca noi ar tb. sa depunem o cerere la Poliţie, iar raspunsul verificarilor s+ar trimite direct la CSM pt. a se atasa la dosarul personal
sau
2. CSM ar solicita direct aceste informatii organelor judiciare

grefiersup a scris:

Buna ziua tuturor!
Am si eu o intrebare -
Am observat in anuntul privind verificarea bunei reputatii de la concursul anterior ca unul dintre puncte viza indicarea datelor rezultate din evidenţa operativă a organelor judiciare.
Stie cineva ceva legat de acest aspect?
Pana in ac. moment eu am aflat ca aceste date din evidenţa operativă a organelor judiciare au un caracter secret.

1. Mi s+a spus ca noi ar tb. sa depunem o cerere la Poliţie, iar raspunsul verificarilor s+ar trimite direct la CSM pt. a se atasa la dosarul personal
sau
2. CSM ar solicita direct aceste informatii organelor judiciare

iti raspunsd eu... bine nu cu informatii verficate ci tot din cele culese de pe forum....
-trebuie depusa o cerere la Serviciul cazier prin care solicitam date din evidenta operativa a organelor judiciare cu privire la noi si mentiunea ca ne este necesara la CSM...
-la politie practica nu e unitara.... in unele judete s-a eliberat o dovada in acest sens....... in altele ca trimit ei direct la CSM... iar in altele a fost suficienta doar dovada inregistrarii cererii la Politie....
In concluzie important e sa depunem cererea
Sper ca informatiile sa-ti fie de folos.....
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2010
sendre, utilizator

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)