salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Am si eu o intrebare.... a facut cineva cerere privind suplimentarea locurilor?...... din ce am vazut eu la examenele trecute... intotdeauna a facut cineva cerere.... credeti ca e necesar.... eu am zis ca nu.....dar daca ma gandesc mai bine...... or lua in discutie din oficiu?
Efectiv ii intereseaza daca s-a dispus scoaterea de sub urmarire penala pentru motivul prevazut in art 10. CPP lit. b indice 1.
Acestea sunt precizate in cazierul judiciar.
Formularea din hotararea CSM este vaga datorita unor modificari in legislatia ce reglementeaza eliberarea cazierului judiciar (initial in cazier nu erau indicate solutiile de scoatere de sub urmarire penala)
in legatura cu acele date din evidenta operativa.
azi am fost la IPJ Mehedinti, am depus o cerere la registratura si d-na mi-a spus sa trec maine la serviciul cazier sa imi dea un refuz de comunicare a acestor date (intrucat se dau numai la cererea unor institutii publice abilitate) pe care o sa il depun la dosarul de la parchetul tribunalului. sper sa fie suficient.
in orice caz eu cazierul nu il mai scot, in primul rand pt. ca am vazut ca nu se cere la verificarea reputatiei si in al doilea rand cazierul scos in octombrie la inscriere e valabil 6 luni.
voi dupa ce faceti teste psihologice?