avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
si eu sunt la finalul clasamentului la procurori si am fffffffffff mari emotii cu repartitiile. Sa speram ca o sa fie ok pt. toata lumea!
Draga Irina, sunt Diana colega ta de la o instanta inferioara in grad. Avand in vedere pozitia pe care ma situez cred ca vreau sa merg unde se va putea. Eu un vis care a devenit realitate pentru mine asa ca ce mai conteaza. Ma duc oriunde...vorba unui coleg...sa am gara si spital...
Colegule Sendre...noi nici nu avem emotii...mergem oriunde...mai fain asa...ce atatea stresuri...
stiti cand se anunta suplimentarea locurilor?
care este procedura?
intreb ptr ca este f. important pentru toti admisii
Vad ca sunteti stresati pt ca nu puteti afla optiunile celorlalti. Ar fi fost mai bine daca nu erati admisi si nu aveati motive de stres?:)
Incercati sa vedeti partea plina a paharului. Ati luat examenul. Bucurati-va de asta. V-ati stresat destul inainte de examen, si veti avea destule motive de stres cand veti intra in paine. Savurati sarbatorile in liniste. Oricum nu puteti schimba optiunile celor aflati inaintea voastra in clasament. :coffee

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)