avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate milica68

Activitate milica68

M-ar interesa sa aflu daca luna aceasta am 3 ani de cand am promovat ultima data in grad daca pot participa la concursul de promovare in grad in luna septembrie. In aceasta perioada am avut concediul medical de nastere si lehuzie ( 112 zile).
Buna ziua.As dori sa stiu daca ma pot transfera in interes de seviciu de la o primarie la alta pe aceeasi functie publica.Primaria unde lucrez va modifica functia publica si cea la care vreau sa merg are functia pe care sunt numita acuma.
Răspuns la discuția aviz ANFP ptr promovare grad
Modificări în structura funcţiilor publice din cadrul autorităţilor sau instituţiilor publice, ca
urmare a promovării în grad profesional pot fi efectuate osingură dată pe trimestru, cu
avizul Agenţiei.Având în vedere modificările legislative intervenite,în prezent se aplică dispoziţiile art. 64 alin. (2) din Legea nr. 188/1999 (r2), astfel cum au fost modificate prin O.U.G. nr. 105/2009, examenul sau concursul de promovare organizându-se semestrial,
şi nu la data de 15 august a fiecărui an, aşa cum este prevăzut în art. 125 alin. (2) din H.G. nr. 611/2008 cu modificările şi completările ulterioare.
Buna ziua. Am participat la un concurs de promovare pentru o functie publică in alta institutie decat cea in care lucrez. acum nu stiu sigur cum trebuie sa procedez. Sa fac o cerere pentru incetarea raportului de serviciu cu acordul partilor la institutia unde lucrez sau este alta modalitate? Multumesc pentru ajutor.
Daca o persoana are Facultatea de Contabilitate si Master in Auditul Institutiilor Publice dar nu are vechime poate ocupa postul de auditor public intern intr-o primarie?
Din cate stiu eu donatia catre copii nu intra la succesiunea legala.
Răspuns la discuția insolvabilitate persoane fizice
Tocmai asta e problema ca nu procedura operationala si nu stiu cum sa procedez.Sunt noua in compartiment si a cazut pe mine magareata
Lucrez la compartimentul impozite si taxe al unei primarii si trebuie sa declar insolvabile niste persoane care au amenzi nu au bunuri si nici venituri.Ma intereseaza ce pasi ar trebui sa urmez. Multumesc
As vrea sa ma lamuresc intr-o problema. In oug nr.59/2010 se precizeaza art.1 ca nu platesc impozit majorat pentru cladiri cei care le-au dobandit prin succesiune legala. As vrea sa stiu daca o persoana a primit o donatie de la bunici sau daca are testament intra la ,, succesiune legala".
Sunt functionar public la o primarie si vreau sa stiu daca pot si si agent de asigurari la o societate cu contract partial.