avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian Marin

Activitate Adrian Marin

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa cum am precizat , reabilitarea intervine de drept , deci nu este nevoie sa faceti alta cerere / solicitare in acest sens.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua ! Avand in vedere datele furnizate , in speta dvs. intervine reabilitarea de drept prevazuta de art. 165 CP , calculata conform prevederilor art 167 CP .
Răspuns la discuția Salariu compensator
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua ! In conditiile in care va incadrati in prevederile CCM , aveti dreptul la salariu compensator . Probabil firma incearca sa evite plata acestui beneficiu , avand in vedere demersurile efectuate . Acum , depinde de dvs. , de ceea ce va doriti sa faceti in continuare . Cantariti bine si alegeti varianta cea mai buna ! Succes !
Buna ziua ! In primul rand , trebuie citit cu atentie contractul de asigurare incheiat , pentru ca in functie de prevederile acestuia puteti sau nu spera la achitarea de catre asigurator a intregii sume . Daca in contract este prevazuta o despagubire in cuantum maxim care a fost atinsa prin plata partiala , nu mai aveti ce face , datoriile urmand a intra in pasivul mostenirii si vor fi platite de mostenitori . Succes !
Răspuns la discuția De la ANAF am primit somatii
Buna ziua ! Solutia simpla ar fi aceea de a plati beneficiarul real al chiriei toate datoriile referitoare la acest imobil . Banuiesc ca perspectiva efectuarii unei plangeri penale cu privire la falsificarea semnaturii sotiei dvs. ar putea fi un imbold suficient pentru punerea in practica a solutiei simple enumerate anterior , cu atat mai mult cu cat inteleg ca nu aveti pretentii asupra sumelor incasate din inchirierea imobilului ! Succes !
Buna ziua ! Primul pas ar fi acela de a afla , in detaliu , despre ce sume este vorba , inainte de expirarea termenului inauntrul caruia puteti actiona in instanta . Pasul doi , evident , este acela de a face contestatie la instanta competenta . Succes !

PS Obligatia de a comunica documentul de vanzare-cumparare apartine tuturor persoanelor implicate in aceeasi masura (atat vanzator cat si cumparator) !
Răspuns la discuția Ajutor social
Buna ziua ! In afara conditiilor impuse de veniturile obtinute , mai sunt o serie de alte conditii pe care trebuie sa le indepliniti ( aveti aici link [ link extern ] !
Buna ziua !
Rezilierea se poate efectua in conditiile stipulate in contract .
Reglementarea legala a contractelor incheiate la distanta este OG nr. 130/2000 , actualizata , atasez link catre un raspuns detaliat referitor la speta dvs. www.avocatnet.ro/content/art... .
Succes !
Detalii cu privire la certificatul de atestare fiscala gasiti la art. 159 si urm din Legea 207/2015 , aveti link aici [ link extern ]
Răspuns la discuția licitatie publica
Buna ziua !
Verificati la executorul judecatoresc prin care se desfasoara procedura , acesta fiind cel mai in masura sa va raspunda la intrebare , raportat la situatia existenta (contractul de inchiriere este legal incheiat , durata acestuia , alte detalii relevante ) .
Succes !