avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters160686

Activitate ContSters160686

Răspuns la discuția Uzucapiune
sa existe posesia continua, neintrerupta, neviciata timp de 30 de ani asupra bunului imobil daca nu exista just titlu. daca exista just titlu atunci durata posesiei e de 20 de ani.
Răspuns la discuția Codul de procedura penala
cand se va da examenul? daca se da anul acesta atunci veti invata din codul actual cu modificarile pana la 30 iunie 2011.
Răspuns la discuția furt si identitate falsa
va rsspunde penal pt doua infractiuni. nu doar pt cea de furt.
Răspuns la discuția drept de proprietar
ati mentionat ca socrul dvs e mort demult. suucesiunea dupa socru s-a dezbatut? fiindca in ruma succesiunii sotul dvs ar fi avut o cota legala. apoi s-a facut iesirea din indiviziiune? acomis un abuz ca a construit casa pe un teren ce nu-i apartine integral si fara sa aibe acordul celorlalti.
Răspuns la discuția divort
codul nou civil. actiunea se va judeca dupa noul cod.
nu. au optiunea sa faca apel sau recurd daca sunt nemultumite de cuantumul daunelor.
Răspuns la discuția Intabulare proprietate
eu nu inteleg cum l-a mostenit daca spuneti ca nu s-a facut succesiunea dupa tatal socrului dvs? inseamna ca inca nu e proprietar. are doar vocatie succesorala.
daca veti merge la protectia copilului nu va degreveaza de raspunderea penala ca ati furat, oricum au incalcat procedura daca nu avea mandat organele de politie. va trebuie un avocat.
ar fi bine sa vorbiti cu mama dvs sa-si retraga plangerea si asa nu ati mai avea nicio problema.
angajati-va un avocat care sa va reprezinte in dosar. din ce ati relatat ar trebui sa formulati si cerere reconventionala in cauza.