avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Activitate Szekely Barna

Activitate Szekely Barna

Făcând excepție: nu ați fost in Italia in decembrie 2024, ptr că erați spitalizat. Dar ați fost cumva în anii 2023, 2024?. Ați închiriat mașina de acolo? Datele dvs sunt confidențiale, și aici poate apărea legea GDPR. Poate au fost rude de-a Dvs care știau datele dvs personale. Ipoteze ar putea fi multe!! Dar ganditi-va la apropiați care ar fi fost in aceea perioada in Italia. Din senin nu va apar datele ptr o amendă.
Ați închiriat vreodată mașina în România? Daca da, atunci ar fi o pistă, daca firma de închirieri acționează atât în România cât și în Italia
Am locuit în condiții descrise de Dvs. Ptr că erau 2 bănci la intrare veneau tinerii și se lungeau la vorbe pana-n noaptea târziu. Atunci le ziceam să dispară. Și dispăreau.. Nu distrugeau nimic. Nu putea să facă nimic nici poliția. Trebuie să acceptați situația.
Răspuns la discuția Stadiu plângere penală
Pe vremuri te convocau după 2 ani, prezentând verbal un rezumat al statusului și te întrebau dacă dorești continuarea cercetărilor sau ești de acord cu clasarea. N- o mai face parte din procedura actuala .
Așa cum ați rezolvat cu copilul de 10 ani, procedați la fel. Antecedente exista. Dar așa cum vi S-ar atras atenția copii minori trebuie sa aibă un Tutore!
Evident că la fiecare dată când se cuprinde un bun in asigurare se fac poze de inspecție de risc. Și se consemnează daca exista avarii preexistente. Mutatul în fiecare an la un alt asigurator nu este soluția potrivită
Aveți vreo siguranță că veți incasa salariile compensatorii, daca nu ați încasat sumele aferente orelor suplimentare?
Răspuns la discuția Stadiu plângere penală
Pare-se că lucrurile sunt complicate, atunci când există probe clare. Înregistrări pe camere publice. La cazul meu au trecut 2 ani și 2 luni. Până acum nu am primit nici o informare. Daca nu citeam acest topic recunosc că am și uitat. Prejudiciul nu era mare.
Daca exista și un apartament deasupra ap nelocuit atunci sa să facă printr-un T și în robinet care să închidă scurgerea prin ap nelocuit și să revină tot cu un T la ao inferioare. Astfel se elimina scurgerea cu fisura și se introduce o alta scurgere. Asta daca permite spațiul de coloana.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Agentia este locală și nu internațională. Întrebați ce anume urmăresc. Daca nu va răspunde faceți sesizare la GDPR