avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Activitate Szekely Barna

Activitate Szekely Barna

Actele mașinii nu se trimit prin posta ptr înrolare. Și de unde au luat datele Dvs. E și de competenta GDPR.
Cel mai simplu este să respectați ordinul oriunde pe teritoriile UE .
Radiata din evidențele Poliției?
Problema nu se rezolva ce vreti Dvs sau cum gândește el. In spate aveți o instituție , care se numește Banca. El e forul superior. Să vă înțelegeți cu banca, după acea vedeți de împărțire.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Și ei au target de dat amenzi și caută acul in carul de fan să indeplineasca cerințele de servici. Daca v-a spus sa nu solicitati anulare în instanță, e clar că se știe cu ilegalitatea făcută. Cereți anularea PV în instanță, dar sa aveți probe și martori.
acest răspuns util
Și eu am avut niste nelămuriri acu câțiva ani și mi au printat pe hârtie pe ultimii 3 ani, nu mai mult. La mine s- a evidențiat chiar la pragul de 3 ani. Daca ceream după vreo luna două ieșea din limita de 3 ani Probabil are legătură cu prescrierea de 3 ani
Ceva nu e clar în descriere. Daca era parcat pe podeti și nu încurcă circulația, de ce ar fi venit Politia la poarta și să dea amenda, iar pe autorizație să scrie că circula pe contrasens?
Daca nu a mai prezentat interes de atâta vreme ați putea scoate din nou la vânzare.
acest răspuns util
Adică Dvs aveați un feedback ptr a cumpăra o noua casa, dar nimic scris și garantat. După care v-ați apucat să vindeți unde ați locuit . Acum aveți ceva bani, dar nu și unde sa locuiți . In general daca se ajunge la broker de credite, înseamnă că banca a refuzat, dar brokerii intervin daca clientul e la limita eligibilității. Evident contra comision.. Șanse în instanță nu cred că aveți. Cred că ați dat un culcuș sigur pe chirie sau cerul liber.
Apartamentul ptr care v- a dat avans mai aveți sau ați vândut ulterior la o altă persoana ?