O sumă importanta de bani să dispară din bugetul familiei o să fie un alt motiv de neînțelegere, și probabil nu o să mai fie doar subrezime, o să fie tzunami. Restul s- a spus deja. Decizia înțelepta e sa divorțați, și după acea să gestionați problema singur
Și eu am avut o returnare a doua zi. Dar cumpărasem seara cu 5 min înainte de închidere. Am vrut să folosesc in seara acea. A doua zi la cca 20 de minute după deschidere eram la ei. Nu au comentat nimic.
Cu certitudine este credit, probabil cesionat în favoarea unui IFN care vinde și prin sistem leasing. Achitați restanțele. E posibil că leasing a preluat datoria și a achitat către banca. Și ei doresc recuperarea mașinii. Exista firme de recuperări. Localizează și ia pe unde găsește. După aceea dați socoteala fata de cumpărător la cine ați vândut. Acolo deja intrați în penal prin înșelăciune.. Totul se va decurge în România . Ganditi-va bine ce anume faceți daca vreți libertate .
In primul rand nu mai puteți circula cu mașina. Nici de la fata locului nu puteați pleca. Că nu ați semnat nu înseamnă că aveți drepturi. In baza poliției apare ziua.
Nu pot. Trebuie notificare, cont IBAN și precizare suma, diferența dintre suma plătită cu card - c/ v produselor pe care a achiziționat cumpărătorul (dovada bon farmacie și fiscal de la POS). Daca e o firma contabila externalizata nu știe povestea.
Orice lucru ieftin este un pic mai scump decât unul normal cu un preț rezonabil. Sfaturi bune în acest caz nu exista, decât să ajungeți la înțelegere cu vânzătorul și să recuperați prejudiciul și o așa zisa de taxa de stres și de nervi prin care ați trecut. Sper să reușiți. Succes!