Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi

Specialiștii de la Deloitte România, Reff & Asociații, Radu Opriș, Biriș Goran și R&R Partners vin la Conferința avocatnet.ro să clarifice probleme des întâlnite în cadrul departamentelor de HR & salarizare ale oricărei companii. Rezervă loc și participă!

Forum Activitate Szekely Barna

Activitate Szekely Barna

In afara de actul notarial pe care ati facut cf proceduriilor asiguratorului si ati expediat prin posta - ati facut macar cu confirmare de primire? Fata de aceea data (confirmarea datei preluarii documentului de asigurator) trebuie sa aveti in vedere ca pe langa actul notarial trebuia sa semnati si un contract de despagubire care prevedea suma stabilita, iar la incheierea contractului trebuia sa fie prevazuta si termenul maxim de plata. Intreb daca ati semnat asa ceva?
Daca sunt in termen cu plata atunci inca nu trebuie sa va agitati. Daca a expirat termenul platii atunci puteti sa trageti un semnal de alarma. Daca nu ati semnat contractul sau cererea de despagubire care trebuia sa prevada si contul bancar atunci dosarul nu este complet si nu indeplineste conditiile de plata.
Daca nu era singur in birou, nu primeau amenzi si celelalte persoane? La asta nu se face referire in text.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca neavand unde sa stea (alt apartament) oare de ce a vandut apartamentul ? Nu stia ca "lover boy'-ul are sotie? Te apuci sa dai banii tai (cat o fi dat), poate s-au plimbat tot pe banii ei. Nu se gandea la viitorul copilului? De unde o sa aiba bani de un eventual proces daca sta in chirie platit de "lover boy". Dar macar halele pe care trebuia sa contruiasca acest Domn - exista? Daca nici alea nu exista - nu prea exista sperante de-a dovedi ca s-a facut ceva cu acei bani inprumutati.
Spuneati ca dupa incident la vreo 3 ore ati fost sunat de un nepot si ca avea deja certificat medico-legal. E imposibil asa ceva!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin sentinta de evacuare pot fi dati afara. Corect.
Sunt situatii cand poate e bine sa nu ai nimic pe numele tau. O fi o situatie de acest gen.
Daca la Politie s-a dat acceptul de primire in spatiu, este mai complicat sa va dea afara.
Asta insemnand ca aveti CI-rile pe aceea adresa.
Daca nu aveti CI-rile pe acel imobil, ati putea fi chirias fara contract.
Atunci veti primi o Decizie in acest sens dupa care veti fi invitat probabil la Serviciul de Probatiune unde se va stabili unde veti efectua acele zile ca munca prestata in folosul comunitatii. Dupa efectuarea zilelor prestate ca si munca in folosul comunitatii se finalizeaza dosarul Dvs.
Cu permisul nu stiu cum se va proceda. Ar trebui sa va spuna politistul care a instrumentat dosarul Dvs sau cei de la Probatiune.
E de neinteles de ce s-a trimis asa de tarziu. Nu cred ca era un dosar asa de greu de instrumentat. Urmeaza sa va trimita Parchetul o citatie - dupa aceea veti afla daca sunteti inculpat sau nu.
V- dat macar dovada pe aceasta perioada ca sa circulati cu masina?
Acidentul fiind in 14.06.2019 si daca nici pana acum nu ati primit un raspuns de la Parchet inseamna ca ori au uitat de dosarul Dvs sau mai cauta martori.
Permisul aveti? sau au retinut dupa eveniment.
Răspuns la discuția Iesire din credit Prima Casa
Un divort si un partaj facut la Notar nu obliga pe BANCA sa schimbe contractul aflat in derulare si sa elimine sau sa scimbe la cerere unul dintre contractanti. Pe ei nu-l intereseaza acest aspect. Si nu e prevazut la Clauze astfel de situatii.
Daca ar exista bani suficienti - solutia ar fi sa achitati impreuna acel credit, Astfel se inchide si contractul bancar si ar ramane sa refaceti partajul.