avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Activitate nelu_duleant_ro

Activitate nelu_duleant_ro

Procedura schimbare nume.
Daca un imobil se vinde cu acte de mana se poate sterge pozitia din registrul agricol adica acolo sa nu mai apara nr, de casa
la o primarie de comuna sotia primarului poate lucra ca functionar public si pe ce post
la o primarie de comuna un functinar public isi poate deconta transportul la si de la servici cu masina personala.
Discuție Succesiune
dupa moartea tatalui meu a ramas 4ha de teren agricol, cuprins in titlu de propitate.
cei trei frati ai mei folosesc terenul si nu vor sa facem sucesiunea.
care este procedeul legal sa intru in posesia terenului care mi se cuvine prin refuzul fratilor de a merge la notar.VA MULTUMESC
Răspuns la discuția Mostenire
A murit dupa 6 ani dupa ce am intabulat casa pe mine iar intabularea sa facut prin vanzare.
Discuție Mostenire
am avut un contract de intretinere cu bunici mei pe care lam respectat pana la capat..Contractul a fost itocmit acum 6ani casa afost intabulata pe mine iar bunici si mama aveau dreptul de uzu fruct.Cand a murit bunicul eu ma ocupam cu imormintarea iar fratii lui mama cu sustragerea de bunuri din gospodarie.Daca casa era intabulata pe mine de sase ani ei aveau dreptul la bunuri din gospodarie?
Daca ai obtinut un post prin concurs si ai activat pe el peste trei ani fara sa ai nici o abatere disciplinara poti sa fi schimbat fara vointa ta? In caz ca se va comite acest abuz ce pot sa fac?
consiliul local hotaraste sa nu se incheie contracte de inchiriere a pasuni comunale decat in clipa plati chiriei. Primarul,Secretarul si Agentul agricol semneaza un contract pe 150 ha de pasune unui cetatean pe care acesta il depune la APIA IN anul2010.Pe contract este specificat ca sa icasat 6500RON su ma care nu sa incasat nici astazi ,acest aspect a fost constatat si de camera de conturi.Credeti ca trebuie sesizat DNA?
prin nerespectarea hotarari consiliului local de catre secretarul primariei sa adus un prejudiciu in bugetul local de 6200RON.Acest fapt se sanctioneaza?