avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate bogddana

Activitate bogddana

Exista vreo obligatie de asigurare suplimentara in cazul in care firma transporta angajatii cu un Bus inchiriat (in cazul unui accident, acesta ar intra sub incidenta ''accident de munca'' dar vreau sa stiu daca suntem obligati la o asigurare suplimentara?).

Multumesc si zi frumoasa!
buna ziua,

mai pot primi stimulentul de isertie daca la un moment dat nu mai am un ctr activ in Romania?
Răspuns la discuția REGES
deci absentele nemotivate se raporteaza?
multumesc
Discuție REGES
Buna dimineata,

ma poate ajuta cineva cu extrasul de lege in care am toate cele ce trebuie declarate in REGES?
Pe langa intrati, plecati, suspendari CIC si absente nemotivate mai trebuie oare declarat ceva?

Multumesc.
Buna ziua,
imi puteti spune unde gasesc zilele libere care se dau pentru evenimentele speciale? Au intervenit modiifcari recente? Daca da, ma ajutati sa gasesc unde anume?

Multumesc.
Răspuns la discuția angajare Specialist Resurse Umane
multumesc,

imi puteti spune si unde anume este precizat ca nu poate fi incadrat fara studii superioare ca si Specialist?
Buna zuiua,

am un viitor angajat cu studii medii si curs de Inspector Resurse Umane. Il pot angaja ca si Specialist Resurse Umane? Pe rubinian am vazut ca sunt necesare studii superioare. Daca nu se poate pe ce anume as putea sa o incadrez?
Multumesc.
In baza carui art. din Codul Muncii se poate intocmi o anexa la contractul individual de munca prin care se acorda salariatului un spor de disponibilitate (ex. angajatul sa fie disponibil, telefonic, in afara orelor de program, pt. probleme de serviciu).
Multumesc.
Buna ziua,

va rog sa ma ajuti si sa imi spuneti daca intr-o adeverinta de vechime data unui fost angajat la rubrica 'Salariul de baza, inclusiv sporurile care intra in calculul punctajului mediu anual' trebuie sa introduc si sporul de disponibilitate apel?

multumesc anticipat?
Buna ziua,
va rog sa imi spuneti daca la revenirea dupa un concediu medical de 9 lunim (nu CIC, concediu medical de boala ) un angajat trebuie sa faca analize medicale?
Multumesc.