avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Activitate larisad

Activitate larisad

Am primit o recomandata ce contine o somatie la un dosar de executare din 2017 pentru trei amenzi PMB primite in 2009, 2010 si 2012.
La vremea aceea stiu ca s-au achitat amenzile, doar ca, evident, nu mai gasesc chitantele.
Am avut nevoie de un certificat fiscal care nu se elibera daca nu plateam datoriile.
Ce ar trebui sa fac tinand cont ca au trecut cativa ani?

Precizez ca suma este de 300 de lei, iar somatia este de la serviciul executari silite a unei primarii din provincie.
Multumesc.
Mi-am schimbat de curand buletinul. Si dureaza 30 de zile. ( Buc, sect 5)
Răspuns la discuția Masina indisponibilizata
Am patit acelasi lucru in 2017. O masina furata din Spania, peste care era pansonata o alta serie de sasiu, cu acte false furate de la o alta masina. Unul dintre proprietari din Spania daduse furate actele ,dar prea tarziu pentru mine. Am ramas cu o gaura de 10000 euro in urma achizitionarii masinii. Cel care mi-o vanduse, n-a vrut sa recunoasca faptul ca stia, drept pt care l-am chemat in instanta. Si de atunci tot astept
Am o prietena care a plecat in Turcia pe viza de turist pt 3 luni si a ramas acolo depasind termenul cu inca 3 luni.Iar acum ca sa se intoarca in Romania ,ori trebuie sa obtina cetatenie ,ori sa plateasca o amenda de vreo 700 de lire si sa-i puna deport. Ce mi-a zis ea cu deportul...ar insemna sa-i apara in cazier. Nici ea nu stie prea bine. Imi poate da cineva un raspuns concret?
Răspuns la discuția inchidere firma
multumesc
Discuție inchidere firma
Daca doresc sa inchid o firma cat timp trebuie sa am actele in arhiva? Pt ca as dori sa deschid alta si sa trec tot ce am detinut in prima .va multumesc!
Buna ziua.Am observat la mai multe magazine, afise cu reduceri,care insa nu sunt inregistrate prin cerere la Primarie.Cum se procedeaza pt a se sesiza cineva in acest sens si a se aplica amenzi? M.Olaru -Targoviste
Buna ziua.De curand am devenit asociat la o firma( un magazin produse vestimentare) si nu stiu daca statele de plata trebuiesc intocmite de contabila si aduse in fiecare luna in ziua de salariu pt a fi semnate si pastrate ,sau le intocmesc eu? Mentionez ca pana in momentul de fata nu exista niciun stat de plata la sediu.