avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate Vasile Vatamanescu

Activitate Vasile Vatamanescu

Nu se ia in calcul ziua in care a fost comunicata hotararea, termenul curge incepand din ziua urmatoare. Oricum, numarati zi cu zi si veti vedea ca data de 23 este a unsprezecea zi. Vedeti daca nu cumva dvs. ati primit hotararea pe 12 iar partea cealalta pe 13, situatie in care data de 23 ar fi a zecea zi de la primirea actului.
Revendicare imobiliara prin comparare de titluri, actiune admisibila in masura in care se face dovada ca au fost incalcate dispozitiile legale la cumparare.
Răspuns la discuția Executare silita si sechestru
Contestatie la executare silita la instanta de executare, presupun instanta de la domiciliul dvs. Acolo urmeaza sa invederati instantei si aspectele la care faceti referire.
Răspuns la discuția Martori in partaj
In recurs nu se admite audierea martorilor. In apel(calea de atac pe care intuesc ca o aveti) este admisibila proba cu martori, dar va puteti opune sa fie audiata din nou acea persoana, solicitand instantei sa observe lipsa de sinceritate a acestia constatata la fond.
Răspuns la discuția Firma tert poprit
Este suficient.
Chemati in judecata persoana juridica in subordinea careia s-a aflat acest AGROMEC, presupun ca Ministerul Agriculturii, fiind singurul care ar putea sa conteste legalitatea transmiterii patrimoniului.
Răspuns la discuția Suprapunere teren
Ar trebui sa conveniti cu vecinul mutarea gardului, sa îi explicati cum stau lucrurile, iar la stabilirea limitelor de vecinatate sa chemati un expert care sa stabileasca reperele. Problema a aparut pentru ca initial coordonatele au fost stabilite in sistem local, si nu mai corespund cu coordonatele actuale in sistem stereo .
Hotararea devine executorie dupa solutionarea apelului.
Răspuns la discuția Partajare curte comuna
Daca nu va fi impiedicat accesul coproprietarului la propria locuinta si acesta isi poate exploata proprietatea netulburat se admite cererea de iesire din indiviziune.
Una dintre solutii ar fi prescriptia achizitiva(uzucapiunea), pe 1895 Cod civil vechi, s-au implinit zece ani. Dar care a fost obiectul procesului? Ati mers si pe caile de atac?