avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Activitate dodoambra

Activitate dodoambra

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar de ce nu ati cenzurat cuvintele celui care a initiat aceasta dezbatere? vezi: "rahaturi cu moaca acestui imbecil[......promovarea acestui imbecil ..../b]", incitare la revolta... "vreau să fac scandal oriunde văd chipul lui"
1 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce taxa de 20% ? Daca nu ati achitat factura emisa, insemna ca nu ati acceptat contractul. Ne platind avansul, vi sa anulat. rezervarea. Nu aveti nimic de plata.
Pai , dupa cate inteleg, problema utilizatorului Cody7788 nu este asta, ci faptul ca contractul e inregistrat la ANAF si va trebui sa plateasca impozit pentru veniturile care nu le mai are. Trebuie sa mearga la ANAF si sa depuna o hartie cu incetarea contractului si probabil o rectificativa ( pana anul trecut asa se facea) cu diminuarea veniturilor estimate pentru 2025

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Sunteti adult, sunati la 112 si spuneti ca sunteti sechestrata, puteti depune o plangere. ......
Puteti suna la politia locala si cere ca politistul local sa discute cu parintii sa le explice ca ceea ce fac ei este ilegal.

Si fiind majora, daca recurge la acuzatia de sechestrare, poate va fi evacuata cu totul si apoi sa se intretina singura....
Mi se face scarba cand aud tot timpul GDPR insus, GDPR in jos... Televiziunile transmit imagini cu tot felul de situatii, de arestati , imagini de can-can, situatii penibile pentru persoanele surprinse, etc.. fara sa aiba consimtamantul lor, fara sa tina cont la dreptul de imagine... Numai hop, cand intr-un mediu privat de intampla lucruri, si ele sunt prezentate tot in acel mediu privat, apare GDPR.

LunguM a scris:

.....doresc sa fac act de proprietate pe casa in urma renunțării verbale a matusei și tatălui meu la mostenire. ...

Pai dumneavoastra nu aveti nici o calitate. Doar tatal dumneavoastra, care va poate da sau nu partea mostenita. Daca renunta, nu va avea nimic tatal dumneavoastra sa va dea, dei nu veti avea nimic.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util

ligiasmeureanu a scris:

.Credeti ca se putea aschimba teava fara sa se sparga nisele ?

Nu crede nimic. I sa creat un prejudiciu pe care cere asociatiei sa remedieze situatia.

Cornel Vasile a scris:

Ati intelees eronat .. pentru aceeasi abatere , nu poate sa se aplice doua sanctiuni deodata ... daca o repeta, va fi sanctionat din nou.

Cum adica daca o repeta. Este continua. Adica dupa sanctiune, nu semneaza, va urma din nou sanctiune si tot asa, probabil tot mai grava

w_v_w_v a scris:

Contorul general apartine distribuittorului si e in sarcina lui sa il schimbe .
Din cauza ca aveti drum privat contorul celalat va apartine.
Daca nu intelegeti va adresati catre ANRSC la petitii@anrsc.ro .

'Fiecare casa are contract (si contor) individual cu Veolia (compania de apa)"
"Veolia a schimbat contorul (proprietatea mea) cu un altul (NU NOU!), pe motiv ca expira masuratoarea metrologica"

Cred ca nu ati itit atent. Daca era asa, cum de a schimbat contorul? Automat este contorul celui care l-a schimbat. Si daca ar fi fost al lui, si l-a inlocuit furnizorul, trebuie sa dea garantie pentru ce a montat.

Cornel Vasile a scris:

1. Pentru aceeaşi abatere disciplinară se poate aplica numai o singură sancţiune.

Adica daca fac galagie pe strada ( conturb linistea...) si sunt amendat, si eu in continuare fac galagie, dupa spusele dumitale, nu mai pot fi sanctionat ca am fost odata... Daaa...
Pai dupa ce va fi sanctionat, i se va da un termen sa se conformeze, dupa care urmeaza o alta, mai drastica.....